Gündem
Sokak röportajları yapan ‘Kendine Muhabir tutuklandı
‘Kendine Muhabir’ isimli Youtube kanalı üzerinden sokak röportajları yayınlayan Hasan Köksoy, yaptığı bir röportajın ardından tutuklandı.

Antalya’da ‘Kendine Muhabir‘ isimli Youtube kanalında sokak röportajları yayınlayan Hasan Köksoy, yaptığı bir röportajın ardından gözaltına alındı.
Köksoy, gözaltına alındığını Twitter hesabından “Yayınladığım bir röportajdan dolayı dün geceyi nezarette geçirdim. Az önce savcı karşısına çıktım ve tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevketti. Röportajı veren şahıs tutuklanmış” ifadeleriyle duyurdu.
Bu paylaşımdan bir süre sonra da Köksoy’un avukatı Ömer Furkan Dağ, müvekkilinin tutuklandığını duyurdu.
“Müvekkil @KendineMuhabir yapmış olduğu bir röportaj nedeniyle hakkında tutuklama kararı verilmiştir” diyen Avukat Dağ, “Hukuki haklarımızı elbette kullanacağız, ancak bilinmelidir ki; bu karar hukuki değil, siyasidir!” ifadelerini kullandı.

-
Gündem2 gün önce
Erkan Talat Çetin, ‘beni rahatsız etme’ dediği için Derya Karya’yı silahla öldürdü!
-
Gündem2 gün önce
Selim Temurci, Sedat Peker’in ‘kayıp silahlar’ iddiasını doğruladı
-
Yaşam2 gün önce
Bülent Ersoy’un ‘mezar’ diyaloğu gündem oldu
-
Gündem2 gün önce
Kılıçdaroğlu’nun kaçış planı videosu gündem oldu, Soylu paylaşımıyla hedef aldı
-
Gündem2 gün önce
Marmaris’te ‘imdat’ çığlığı
-
Yaşam2 gün önce
Demet Evgar düğünde yakın arkadaşlarına mesir macunu dağıttı!
-
Gündem2 gün önce
Abdurrahman Dilipak: Anaokulundan akademiye eğitim tam bir felaket
-
Yaşam22 saat önce
Mehmet Ali Erbil ağzını bantladı