Sokağa çıkma cezası ne kaç tl? Sokağa çıkma cezası ne kadar? Sokağa çıkma cezası kaç günde gelir?

Koronavirüs salgını kapsamında 29 Nisan ile 17 Mayıs tarihleri arasında geçerli sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Peki, sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar? Arabayla sokağa çıkma yasağını ihlal etmenin cezası kaç TL? İşte detaylar...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sokağa çıkma yasağı izin belgesi alma ayrıntıları araştırılan konular arasında… Bir diğer merak edilen konular arasında sokağa çıkma yasağı cezası yer alıyor. Sokağa çıkma yasağını ihlal edenlere ceza uygulanıyor. Peki sokağa çıkma yasağı cezası ne kadar, kaç TL? İşte 2021 sokağa çıkma yasağı izin belgesi alma ekranı…

SOKAĞA ÇIKMA CEZASI NE KADAR?

Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesi gereğince korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağını ihlalden ise 3 bin 150 TL idari para cezası uygulanmaktadır.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İZİN BELGESİ NASIL ALINIR?

Sokağa çıkma yasağı çalışma izin belgesi ile ilgili ayrıntılar merak konusu. Çalışma izni, SGK kaydı e-Devlet sistemi üzerinden alınacak. e-Devlet’e giriş yaptıktan sonra Sosyal Güvenlik Kurumu ve Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi Sorgulama ekranına girmeniz gerekiyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI CEZASI NEREYE ÖDENİR?

Güvenlik güçleri tarafından kesilen sokağa çıkma yasağı cezaları, mal müdürlüğüne ya da süreksiz vergi tahsilatına yetkili vergi dairelerine ödenebilmektedir. Belediye tarafından düzenlenen idari para cezası belediye birimlerine ödenmelidir.

Sokağa çıkma cezası ne kaç tl? Sokağa çıkma cezası ne kadar? Sokağa çıkma cezası kaç günde gelir?

Yorumlar kapalı.