Sinem Kobal’ın yeni projesi belli oldu

Şu sıralar kızı Lalin ile ilgilenen Sinem Kobal'ın yeniden setlere döneceği iddia edildi. Kobal konuya ilişkin açıklama yapmazken, ünlü oyuncunun 'Mahkum' adlı dizide Onur Tuna ile başrolü paylaşacağı öne sürüldü.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En son 2017 yılında ‘Yüz Yüze’ adlı dizide oynayan Sinem Kobal anne olduktan sonra ekranlardan uzak kalarak, tüm vaktini kızı Lalin’e ayırmaya başladı. Ünlü oyuncunun ne zaman setlere döneceği merak ediliyordu.

Yeniden Kobal’ı ekranlarda görmek isteyen hayranları sabırsızlıkla beklerken, oyuncu ile ilgili yeni bilgiler gelmeye başladı.

Sinem Kobal’ın yeniden setlere döneceği ve Onur Tuna ile başrol oynayacağı iddia edildi. Ancak konuya ilişkin hem oyuncudan hem de menajerinden resmi bir açıklama gelmedi.

SİNEM KOBAL ‘MAHKUM’ İLE DÖNÜYOR

En son 2017 yılında ‘Yüz Yüze’ adlı dizide oynayan Sinem Kobal’ın, ara verdiği televizyona geri dönme kararı aldığı iddia edildi. Kobal’ın bir yandan kızıyla ilgilendiği bir yandan ise gelen teklifleri değerlendirdiği belirtildi.

Kobal’ın Mahkum isimli diziden teklif aldığı ve Onur Tuna ile başrolü paylaşacağı yine gelen iddialar arasında.

DOKTORLUKTAN SAVCILIĞA

Güney Kore dizisi Innocent Defendant’tan uyarlanan yapımda Tuna, masumluğunu kanıtlamak isteyen eski bir savcıyı oynayacak.

MF yapım şirketiyle görüşmeler halinde olan Kobal, teklifi kabul ederse Onur Tuna ile partner olacak.

İddiaya göre dizinin senaryosu, daha önce ‘Bir Başkadır’ ve ‘Şeref Bey’ gibi dizilerin yazarlığını üstlenen Uğraş Güneş tarafından kaleme alınıyor.

Sinem Kobal’ın yeni projesi belli oldu

Yorumlar kapalı.