Sinem Kobal’ın doğumu sonrası ilk paylaşımı gündem oldu

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti 2016 yılında evlenmişti. Sinem Kobal, ilk çocuğundan sonra ikinci çocucuğunu da kısa bir süre önce kucağına almıştı. Oyuncu Sinem Kobal kızını kucağına aldıktan sonra ilk fotoğrafını paylaştı! Normal doğum ile kızını doğuran Sinem Kobal'ın fit vicudunu görenler inanamadı! Güzel oyuncuya paylaştığı fotoğrafın altına beğeniler ve iltifatlar yağdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinem Kobal, Selena dizisi ile adını iyicie duyurup hafızalara kazınmıştı. 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmişti 2020 yılında ise kucağına ilk çocuğu olan Lalin’i almıştı. Kısa bir süre önce ise Leyla adlı ikinci çocuğunu kucağına aldı. Doğumundan sonra ilk fotoğrafını paylaşan Sinem Kobal’a çok beğeni geldi.

‘Kim der iki çocuk annesi…’

Sinem Kobal'ın doğumu sonrası ilk paylaşımı gündem oldu

İkinci çocuğunun doğumundan sonra bile güzel oyuncunun fit gözükmesi herkesi etkiledi. Oyuncunun takipçileri, ‘Kim der iki çocuk annesi…’ şeklinde yorumlarda bulundu.

Sinem Kobal ise doğum sonrası şu açıklamayı yapmıştı; “Çok şükür iyiyim. Bebek iyi, ben iyiyim. Ben hastanede biraz fazla kaldım çünkü orta kulak iltihabı oldum. Derken doğum başladı. Kulağım için tedaviye devame ettik. O yüzden biraz yorgunum. Çok şükür doğum güzel geçti. Zaten ben daha önce de aynı ekipleydim. Normal doğum oldu, kızımıza kavuştuk”

 

Sinem Kobal’ın doğumu sonrası ilk paylaşımı gündem oldu

Yorumlar kapalı.