Sinan Akçıl’dan duygulandıran itiraf: Baba olma hayallerimi erteledim

1 Ocak 2019 tarihinde Amsterdam'da dünyaevine giren Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çifti, dokuz ay sonra ani bir kararla boşanmıştı. Ayrılığa oyuncunun kıskançlık krizlerinin neden olduğu iddia edilmişti. Şubat 2021'de tekrar nikâh masasına oturan ikiliden 39 yaşındaki şarkıcının çocuk isteğine Kıratlı'nın sıcak bakmaması, ikinci boşanma kararında en büyük etken olduğu konuşuluyor. Sinan Akçıl'dan bu konuya gönderme niteliğinde bir açıklama geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sinan Akçıl, geçtiğimiz gün Adıyaman Park AVM’nin dördüncü yılında sahne aldı. Adıyamanlı sevenlerine müzik ziyafeti sunan ünlü şarkıcı, konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Adıyaman AVM’de düzenlenen konsere katılan Şarkıcı Sinan Akçıl, konser esnasında alana gelen AFAD görevlileriyle bir araya geldi. Sinan Akçıl, sahneye davet ettiği AFAD görevlileriyle hatıra pozları çektirdi. Sinan Akçıl’a, AFAD Adıyaman Müdürü Osman Altuğ tarafından deprem çantası, AFAD Gönüllü yeleği ve şapkasını takdim etti. Yelek ve şapkasını takan Sanatçı Sinan Akçıl, herkesi AFAD Gönüllüsü olmaya davet etti.

 

Akçıl “Unutulmaz bir konser oldu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu konserlerinde sağ olsunlar sevenlerim beni yalnız bırakmıyor, çok ilgililer, yoğun geçiyor hep buralarda konserlerim. Adıyaman’a ilk kez geldim, çok beğendim” dedi.

Sahnede seyircilere “Benim aşkım sizsiniz, aşk yok artık” diye bağırması hatırlatılınca Akçıl, “Ben izleyicime, dinleyicime aşığım artık. Baba olma hayallerim vardı biliyorsunuz, onu da erteledim” yanıtını verdi.

Kıratlı ve Akçıl, Kasım 2021’de bir ödül töreninde birlikte kameraların karşısına geçmişti. Şarkıcı, o sırada imalı bir açıklama yapmıştı: Aslında şu anda buraya bebeğimize baktığımız için gelemiyor olmamız lazımdı ama olmuyor işte.

Sinan Akçıl’dan duygulandıran itiraf: Baba olma hayallerimi erteledim

Yorumlar kapalı.