Sildenafil nedir? Sildenafil zararlı mıdır?

Tarım ve Orman Bakanlığı, laboratuvar incelemesi sonucu taklit ve tağşiş yapıldığı saptanan 74 firmaya ait 99 ürünü ifşa etti. Çikolatalarda bulunan sildenafil maddesi ise dikkat çekti. Peki, sildenafil nedir? Sildenafil Zararlı mıdır?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım ve Orman Bakanlığı önceki gün ürünlerin içine sağlığa zararlı madde karıştıran 74 firmayı ifşa etti. Çikolataların içine karıştırılan sildenafil maddesi gündem oldu. Şimdi vatandaşlar “Sildenafil nedir? Sildenafil zararlı mıdır?” sorusuna cevap arıyor.

Sildenafil nedir?

Sildenafil, iktidarsızlık ve erektil disfonksiyon gibi erkek cinsel fonksiyon problemlerinin tedavisinde kullanılan bir madde. Erkek cinsel organına kan akışının artırılmasını hedefler. Vücuda alındığı zaman söz konusu semptomları bastırmak amacıyla kullanılır.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın internet sitesi üzerinden açıkladığı bazı firmaların, ürettikleri meyve sularının içine viagra etken maddesi olan ve erektil disfonksiyon (cinsel organ sertleşmesi bozukluğu) tedavisinde kullanılan sildenafil ekledikleri ortaya çıktı.

Sildenafil zararlı mıdır? Zaraları nelerdir?

Sildenafil kullanan kişilerde vücudun diğer bölgelerinde de atardamarlarda genişlemeler olacaktır. Bu etki nedeniyle de baş ağrısı, baş dönmesi gibi şikayetler görülebilir. İlacın diğer yan etkileri şunlar olabilir: Görmede bulanıklaşma, midede yanma, yüzde kızarma, burun akıntısı, burun kanaması ışığa karşı hassasiyet.

Sildenafil nedir? Sildenafil zararlı mıdır?

Yorumlar kapalı.