Silahını çekerek karşı koyduğunu söyleyen Selçuk Özdağ: Cumhurbaşkanı ve Bahçeli’ye sesleniyorum

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, uğradığı saldırı sonrası, "Bu bir hukuk reformu doğru. Türkiye’yi getirdikleri yer burası, suratımda dikişler var, elim kırık… Biz silahımız çekmesek ateş etmesek belki de ölmüştük şimdi. Şu an bir hastanedeyim geldiğim andan itibaren sürekli operasyon yapılıyor. Cumhurbaşkanı ve Bahçeli'ye sesleniyorum, bakın susmayacağız, korkmayacağız. Gençleri de kimse kullanmasın" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, uğradığı saldırı sonrası, “Bu bir hukuk reformu doğru. Türkiye’yi getirdikleri yer burası, suratımda dikişler var, elim kırık… Biz silahımız çekmesek ateş etmesek belki de ölmüştük şimdi. Şu an bir hastanedeyim geldiğim andan itibaren sürekli operasyon yapılıyor. Cumhurbaşkanı ve Bahçeli’ye sesleniyorum, bakın susmayacağız, korkmayacağız. Gençleri de kimse kullanmasın” dedi.

Özdağ, saldırı sonrasında gittiği hastanede tedavisi sürerken KRT TV’ye telefonla bağlanarak yaşadıklarını ve tepkisini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi saldırıdan sorumlu tutan Özdağ, “Türkiye’nin bütün demokratlarına sesleniyorum. Türkiye’de bunlar iktidarda kalırsa ve bunlar Türkiye’de eleştiriye tahammül etmezlerse herkese küfredecekler. Ellerinde çok ciddi şekilde FETÖ karası var. Benim konuşmalarımdan rahatsız oldular. Ben milletim için siyaset için yaptım. Milletim uyanın, aziz milletim uyanın.”

Özdağ, şöyle konuştu:

SİLAHIMIZI ÇEKMESEK BELKİ DE ÖLMÜŞTÜK: Bahçeli herkese her şeyi söyleyecek, her hakareti yapacak, FETÖ’cü diyecek, terörist diyecek, PKK’lı diyecek, biz de ona sadece bazı sorular sorduğumuz zaman da birileri gelip bize saldıracak. Bu bir hukuk reformu doğru! Türkiye’yi getirdikleri yer burası, suratımda dikişler var, elim kırık…Biz silahımız çekmesek ateş etmesek belki de ölmüştük şimdi. Şu an bir hastanedeyim geldiğim andan itibaren sürekli operasyon yapılıyor. Sayın Cumhurbaşkanı ve Bahçeli’ye sesleniyorum, bakın susmayacağız, korkmayacağız. Gençleri de kimse kullanmasın.

https://www.youtube.com/watch?v=ZPHnqhfyJvE

BUNDAN SONRA FARKLI ŞEYLER SÖYLEYECEĞİM: Ben kimseye hakaret etmedim. Ben soru sordum, ‘17- 25 Aralık Devlet Bahçeli için ne ifade ediyor?’ dedim. Selçuk Özdağ, susmaz, ancak öldürürlerse susar. Milletime sesleniyorum aziz millete, bunların hukuk reformu bu. Kendilerini eleştirenleri susturmanın yolu silah, sopa, yumruk, kavga, hakaret, küfü, iftira bunları yapıyorlar. Bu demokrasi ayıbıdır, bu insan hakları ayıbıdır. Burası orman kanunlarının geçerli olduğu bir ülke olmayacak. Sayın Cumhurbaşkanı Sayın Devlet Bahçeli bu failleri bulun. Bu devam ederse kötü olur. Bundan sonra da farklı şeyler söyleyeceğim.

ŞÖFÖRÜM ATEŞ EDİNCE KORKTULAR, ÇEKİNDİLER: Bana arkadan saldırdılar, arabaya biniyordum. Sopalarla saldırdılar ve ellerinde silahlar vardı. Ben onlarla boğuşmaya başladım, yumruklaşmaya başladım. Bana bir şey söylemediler, ama 2 kişi bana silah doğrultmuştu. Daha sonra benim şoförüme silah doğrultmuşlardı, kapıdan çıkmasın diye arabadan. Ama şoförüm daha sonra silahla çıkınca ateş etmeye başlayınca korktular ve çekindiler.

“MİLLETİM UYANIN”: Türkiye’nin bütün demokratlarına sesleniyorum. Türkiye’de bunlar iktidarda kalırsa ve bunlar Türkiye’de eleştiriye tahammül etmezlerse herkese küfür edecekler. Ellerinde çok ciddi şekilde FETÖ karası var. Benim konuşmalarımdan rahatsız oldular. Ben milletim için siyaset için yaptım. Milletim uyanın, aziz milletim uyanın,”

Silahını çekerek karşı koyduğunu söyleyen Selçuk Özdağ: Cumhurbaşkanı ve Bahçeli’ye sesleniyorum

Yorumlar kapalı.