Sharon Stone: Woody Allen’la deneyimlerimin hepsi harikaydı. Benimleyken çok profesyoneldi

Sharon Stone, bir çocuğa cinsel tacizde bulunduğu yönündeki iddiaları reddettiğini yineleyen Woody Allen'la "hiç uygunsuz bir deneyim yaşamadığını" söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Allen şubatta evlatlık kızı Dylan Farrow’un çocukken kendisinin cinsel tacizine maruz kaldığı iddialarını inceleyen Allen v. Farrow adlı yeni belgesel dizisini kınamıştı. Diziyi “yalanlarla dolu eleştirel bir saldırı” diye nitelendirerek herhangi bir cinsel taciz yaşandığını yalanlamıştı.

Allen’la 1980 yapımı Stardust Anıları (Stardust Memories) filminde çalışan ve Karınca Z (Antz), Picking Up the Pieces ve Kiralık Aşık (Fading Jigolo) filmlerinde Allen’la rol alan Stone, yeni anı kitabı The Beauty of Living Twice’ın tanıtımında belgesel dizisine dair yorum yaptı.

ABD’de yayımlanan Michelle Collins’in radyo programına çıkan Stone, belgeselin “yüzde yüz doğru olabileceğini” fakat Allen’la kendi kişisel deneyimini yansıtmadığını söyledi.

Stone, “Woody Allen’la hiç uygunsuz bir deneyimim olmadı” diye devam etti.

Woody Allen’la deneyimlerimin hepsi harikaydı. Benimleyken çok profesyoneldi. Bana olağanüstü derecede cesaret verdi ve onunla çalışmaya başladığımda 19 yaşında genç bir kadındım.

Stone yeni anı kitabında seks sahnesinin çekimi esnasında Temel İçgüdü’deki (Basic Instinct) rol arkadaşını bıçaklayarak öldürmüş olabileceğine dair paniğe kapıldığını anlattı.

Stone bir yapımcının ekrandaki uyumlarını artırmak için kendisini rol arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmeye teşvik ettiğini de iddia etti.

The Beauty of Living Twice, 1 Nisan’da yayımlanacak.

Sharon Stone: Woody Allen’la deneyimlerimin hepsi harikaydı. Benimleyken çok profesyoneldi

Yorumlar kapalı.