Şeyma Subaşı’nın ‘Melisa’ açıklaması kafaları karıştırdı: Acun Ilıcalı ile velayet çekişmesi mi başlayacak?

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Miami'de yaşayan Şeyma Subaşı, uzun süredir babası Acun Ilıcalı ile İstanbul'da olan kızı Melisa ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kızının yanında olması gerektiğini belirten Subaşı, "Her evladın yeri annesinin yanıdır. Seçimlerinden dolayı ait olduğu yerde yaşıyorsa anne, kızı da yanında yaşamalıdır." dedi. Subaşı'nın bu sözleri, 'Eski eşi Acun Ilıcalı ile arasında kriz mi var?' sorusunu akıllara getirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile bir küsüp bir barışan Şeyma Subaşı gündemden düşmüyor. Bir süredir Miami’de olan Subaşı, kızı Melisa ile ilgili yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi.
Subaşı önce bir paylaşım yapıp, “Melisa sekiz sene önce Miami’de doğdu. O zaman neden annesinin bir tanecik meleği Melisa Miami’de annesi ile beraber yaşayamasın. Kararı tek başına veremiyorsun işte” yorumunda bulundu.
Şeyma Subaşı’nın bu açıklaması eski eşi Acun Ilıcalı ile sorun yaşadığı iddialarını beraberinde getirdi. Subaşı daha sonra yeni bir açıklama yaparak şunları söyledi; “Her evladın yeri annesinin yanıdır. Seçimlerinden dolayı ait olduğu yerde yaşıyorsa anne, kızı da yanında yaşamalıdır.”
“Olayların derinine inince bir kaç saat daha anlatmak gerekir, gerek yok. Melisa bence de benim yanıma gelmeli. Miami’de burada okula gidebilir. Kızımı pozitif ve mutlu büyütebilirim. Ben burada aile kurmayı tercih ediyorsam benim kızım da benim yanımda olmalı, benimle yaşamalı.”

Şeyma Subaşı’nın ‘Melisa’ açıklaması kafaları karıştırdı: Acun Ilıcalı ile velayet çekişmesi mi başlayacak?

Yorumlar kapalı.