Şeyma Subaşı’dan “İlişkiyi ben bitirdim” diyen Mohammed Alsaloussi’ye imalı yanıt!

Şeyma Subaşı, evlilik hazırlığı yaparken ayrıldığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin, "İlişkiyi ben bitirdim" sözleri üzerine, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Subaşı'nın sözleri Alsaloussi'ye gönderme olarak yorumlandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şeyma Subaşı’nın hamile olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı Mohammed Alsaloussi’den ayrılması şaşkınlık yaratmıştı. İkilinin ayrılığı sonrası yaşanan karşılıklı atışmaları da en az ilişkileri kadar konuşulmaya devam ediyor.

Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından uzun bir paylaşımda bulunarak, “Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine izin vermeyin” mesajı verdi.

“SİZİ ÖZGÜR KILAN ŞEYİN PEŞİNDEN GİDİN”

Şeyma Subaşı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın tamamı şu şekilde:

“Korkuyu bırakın ve istediğiniz her şeyin peşinden gidin. Yeniden düşmekten, yeniden sevmekten, yeniden hayal kurmaktan korkma. Kanatlarla doğdun. Sadece nasıl uçulacağını hatırlaman gerekiyor. İçgüdülerinize güvenin ve kendinize inanın tüm hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğine sahipsiniz. Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine izin vermeyin. Macerayı kovalayın, bilinmeyeni kucaklayın ve sizi özgür kılan şeyin peşinden gidin. Kendi sihrini saklamayı bırak cesur ol ve şiddetli ol. Seni neyin aydınlattığını ve neyin seni kaldırdığını bul. Kanatlarını bul, uçmayı denemeden ne kadar ileri gidebileceğini asla bilemezsin”

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seyma (@seymasubasi)’in paylaştığı bir gönderi

GÖNDERME OLARAK YORUMLANDI

Alsaloussi’nin “Şeyma’ya verdiğim kredi kartının ekstresine kadar her şey ortada” sözleri üzerine paylaşım yapan Şeyma Subaşı’nın bu sözleri, Mısırlı iş adamına gönderme olarak yorumlandı.

“ŞEYMA İLE İLİŞKİMİN BİTMESİNİ İSTEYEN BENDİM”

Mısırlı Mohammed Alsaloussi, verdiği bir röportajda, “Ben kimseye zarar vermedim. Bu dünyada çıkıp, ‘Meedo bana zarar verdi, kötü bir şey yaptı’ diyecek tek bir insan yok. Bu nedenle çok üzgünüm. Hatta daha da üzücü çünkü ilişkim bitti. ve Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim” ifadelerini kullanmıştı.

“KREDİ KARTININ EKSTRESİNE KADAR HER ŞEY ORTADA”

Şeyma Subaşı’ya verdiği karttan yapılan harcamaların hepsinin ortada olduğunu belirten Alsaloussi, “Mustafa’ya her şeyin, tüm takıların, harcamaların faturasını yolladım. Benim banka hesabımdan, Şeyma’ya verdiğim kredi kartının ekstresine kadar her şey onda. Şeyma’nın her ay ne kadar harcadığını ondan öğrenebilirsin” demişti.

Şeyma Subaşı’dan “İlişkiyi ben bitirdim” diyen Mohammed Alsaloussi’ye imalı yanıt!

Yorumlar kapalı.