Yaşam
Şeyma Subaşı bebeğini kaybettiğini duyurdu
Acun Ilıcalı’dan ayrıldıktan sonra son olarak Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlenmeye karar veren Şeyma Subaşı, hamile olduğunu açıklamıştı. Subaşı Instagram’dan yaptığı İngilizce açıklamayla sevenlerine kahreden haberi duyurdu.

Şeyma Subaşı, Instagram hesabından yaptığı açıklamayla Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den hamile olduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz haftalarda aldığı evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı romantik teklife evet yanıtını vermişti.
Bu haberin duyulmasının ardından ortaya “Şeyma Subaşı hamile” iddiaları ortaya atılmış ancak bu iddialar Subaşı tarafından yalanlanmıştı.
İngilizce ‘hamileyim’ açıklaması yapmıştı
Instagram hesabından daha sonra bir açıklama yapan Şeyma Subaşı hamile olduğunu açıklamıştı. Subaşı paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: Dünyadaki tüm arkadaşlara ve aileye! Son zamanlardaki tüm söylentileri doğrulamak ve hamile olduğumu bilmenizi isterim. Dürüst olmak gerekirse, evlenmek için acele etmemizin nedeni buydu.
Şeyma Subaşı bu açıklamasından birkaç gün sonra ise kötü haberi duyurdu.
Şeyma Subaşı’nın paylaştığı metnin Türkçesi şu şekilde: “Daha önce yüksek stres nedeniyle düğünün ertelenmesiyle ilgili bir paylaşımda bulunmuştum. Maalesef bu stresin bebeğimin kaybına da neden olduğunu duyurmak zorundayım. Çok üzgünüm. Tüm desteğiniz için teşekkür ederim. Yas tutmak ve bu duyguların üstesinden gelmek için zamana ihtiyacım var.”

- Yaşam2 gün önce
Murat Arkın’ın duygulandıran Cüneyt Arkın rüyası: “Babam çıkıp şimdi gelse, yanından kimse ayıramaz beni”
- Yaşam2 gün önce
‘Zeytin Ağacı’ndan büyük başarı: Yaklaşık 50 milyon saat izlendi
- Yaşam19 saat önce
Oyuncu Cem Davran’ın acı günü: “Canım annem, bir tanem vefat etti”
- Yaşam8 saat önce
Spiker Pınar Erbaş ve sunucu Mehmet Akif Ersoy evlendi
- Yaşam1 gün önce
Kim Milyoner Olmak İster’de güldüren ‘Salako’ sorusu
- Dünya1 gün önce
NASA ‘tehlikeli’ dedi ve uyardı: Dünyaya hızla yaklaşıyor
- Yaşam1 gün önce
Balayı tatilindeki Seda Sayan’dan LGBT yürüyüşüne destek
- Haber1 gün önce
Sedat Peker’den art arda 75 tweet: “3 karanlık yapı var”