Şeyh’in avukatı mağdur çocuğu suçladı!

Kendisini Uşşaki Tarikatı Şeyhi olarak tanıtan ve 12 yaşındaki çocuğa istismarda bulunmakla tutuklu yargılanan Eyyüp Fatih Şağban'ın avukatı, mahkemede mağdur çocuk hakkında skandal ifadeler kullandı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendisini Uşşaki Tarikatı Şeyhi olarak tanıtan ve müridinin 12 yaşındaki çocuğuna istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu bulunan Fatih Nurullah takma adlı Eyyüp Fatih Şağban, ikinci kez hakim karşısına çıktı.

Independent Türkçe’den Can Bursalı’nın haberine göre, savcılık, sanığın tutukluluk halinin devamını talep ederken, Şağban’ın avukatı kumpas kurbanı olduğunu iddia etti ve dinletmek istediği tanıkların bu kumpasın şahidi olduklarını ileri sürdü.

Sanık avukatı ayrıca, “Hodri meydan diyoruz. Tüm telefonlara el konulsun, dökümleri çıkartılsın. Kumpas ortaya çıkacak” dedi.

Sanık avukatı ayrıca, “Müvekkilimiz Türkiye’nin nadide, mümtaz bir şahsiyetidir. 6 aydır tutukludur. Müvekkilimiz ile çocuğun annesi, babası ve halasının telefon kayıtları dosyaya konulsun, gerçek ortaya çıkacak” ifadelerini de kullandı.

“Çocuğun savcılık ve mahkemedeki ifadeleri tutarsız” iddiasında bulunan sanık avukatı, “Ben 12 – 13 yaşında bir çocuk olsam ve tacize uğrasam allak bullak olurum. Çocuk 2 sene önce de tacize uğradığını tacize uğradığını söylüyor. O zaman niye tekrar dergaha gelmiş, demek ki akıllanmamış” dedi.

Bu sözler üzerine mağdur çocuğun avukatları ile sanık avukatı arasında tartışma yaşandı.

“PEDOFİLİ DEĞİL, FETÖFİL OLARAK GÖRÜYORUM”

Davada söz verilen sanık Eyyüp Fatih Şağban, “Bize pedofil denilmiş. Ben bunu pedofili olarak görmüyorum, Fetöfil olarak görüyorum. Kumpasa uğradım” dedi.

Savcılığın tutukluluğun devamı talebine ilişkin beyanda bulunan Şağban, “Yaşımın ileri olması, sağlık sorunlarımın baş göstermesi nedeniyle tutuksuz yargılanmak istiyorum” diye konuştu.

Şeyh’in avukatı mağdur çocuğu suçladı!

Yorumlar kapalı.