Seyhan Soylu’dan bomba itiraf: İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadık!

'Sisi' lakaplı Seyhan Soylu, bir dönem türkücü İzzet Yıldızhan ile ilişki yaşadığını iddia etti. Bu aşkın şahidi olduğunu ifade eden Ahu Tuğba da "Seyhan çok sevdi, çok acı çekti!" açıklamasını yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzzet Yıldızhan’ın kadın şarkıcılar ile ilgili “Sahneye de külotla çıkmasınlar ya” çıkışı konuşulmaya devam ediyor.

Sisi lakaplı Seyhan Soylu bir dönem İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadığı iddia etti. Al Sana Haber programına bağlanan Ahu Tuğba ise “Çok sevdi, çok acı çekti. Bir bakıyordum uyumuyordu, omzumda ağlardı. Yatıp kalkıp İzzet…” diyerek bu ilişkiyi doğruladı.

Program yorumcusu Ebru Polat, Ahu Tuğba’ ya bir soru yöneltti. Polat; “Seyhan, İzzet Yıldızhan için intihar etmiş. Bu doğru mu?” diye sorduğunda Ahu Tuğba olayı doğrulayarak “Evet, hatta sol bileğinde izi olması lazım” dedi.

Nihat Doğan ise Soylu’ nun yanına giderek bileğindeki izi kontrol etmek istedi. Seyhan Soylu “Yok yok” dese de Nihat Doğan, Soylu’ nun bileğini; “Vallahi var. Hem de 2 tane kesik var.” diye izleri doğruladı. Ahu Tuğba; “Falçatayla kesmiş. Ben şok oldum o gün bilekleri kanlar içinde görünce. Ben böyle bir ağlama böyle bir aşk görmedim. Ben böyle acı çeken bir kadın görmedim. Bileklerini bile bezle saramıyorduk. Bırakmıştı kendini. O zamanlar da Seyhan’ ın çok şöhretli olduğu zamanlar. Kimse yanına yaklaşamıyor. İzzet de o kadar şöhret değildi. Pavyonlarda şarkı söyleyen bir arkadaşımızdı. Annesi Emine Hanım Seyhan ile küstü. Ne olduysa bu olaylar ondan sonra oldu zaten” diyerek olanları anlattı.

Seyhan Soylu’ da “Evet. Ayrılmamıza sebep annemdir. O tarihte annemi dinlemek zorunda kaldım. Annem çok güçlü bir siyasetçiydi. Rahmetli oldu. Ayrılma sebebini anlatırsam insan içine çıkamaz. Ama bahsetmek istemiyorum. O dönem ciddi psikolojik tedavi gördüm. Ve Ahu Tuğba çok yanımda oldu.” dedi.

Ebru Polat; “Bu süreçte İzzet yanında olmadı mı?” Soylu; “Hayır. Çünkü annem onunla görüşürsem bana ağır cezalar verebilirdi.”

Nurcan Sabur ise “Sen dini inancın gereği imam nikahı kıymadan birlikte olmazsın” derken Soylu “Ben hayatım boyunca Allah’ın indinde eşim olmadan kimseyle birlikte olmam” diyerek bir dönem İzzet Yıldızhan ile imam nikahlı olduklarını da açıklamış oldu.

Seyhan Soylu imam nikahı kıydıklarına dair iddialarla ilgili de “Araya giren mafyalardan bir tane daha tehdit telefonu alırsam, savcılığa ayrılma sebebimize kadar anlatırım! Sakın… Ben öyle mafyadan korkmam” dedi.

Sisi “İzzet Yıldızhan benim için yanıma yakıştırılan bir adam değildi” yorumunda da bulundu.

Seyhan Soylu’dan bomba itiraf: İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadık!

Yorumlar kapalı.