Seyhan Soylu, Filiz Akın’a benzemek için 10 operasyon geçirdi

Al Sana Haber programında yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündeme gelen Seyhan Soylu Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın'a benzemek için bir dizi ameliyat oldu. Sisi 8 saat süren ameliyatın ardından son halini paylaştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Al Sana Haber programının yorumcularından olan ve son dönemde yaptığı yorumlarla gündeme gelen Seyhan Soylu 10 tane ameliyatı aynı anda oldu. Ameliyat sonrası hastanedeki her anını paylaşan Sisi “Kaburga pençe, burun büyütme, alın, şakak dolgu, yanak, dolgu dudak yağ, çene yağ, dudak mesafe kısaltma, göğüs silikon yenileme, karın germe” ameliyatları olduğunu açıkladı.

8 saat süren operasyonlar için tamı tamına 1 milyon lira harcayan Seyhan Soylu, ameliyat sonrası bandajlı halini de sosyal medya hesabından paylaştı. Tüm bu işlemleri Filiz Akın’a benzemek için yaptıran Soylu, “Türkiye’de birkaç siyasi kahraman ve bürokrat dışında sanat camiası da dahil neredeyse kimseye hayran olmadım. Bir tek ona ve o Türk sinemasının en güzel en asil kadını Filiz Akın hayranlığımdan ameliyat oldum” dedi.

Cesaretiyle herkesi şaşırtan Soylu sözlerine şöyle devam etti: “8 saat süren operasyonla Filiz Akın’ın 25-30 yaş aralığındaki güzelliğine kavuştum. Filiz Akın’a benzemek için ölebilirdim de fark etmez. Şimdi yeni çevrem, yüzüm ve hayatıma yakışan, kalbime layık Kartal Tibet’imi arıyorum.”

 

Seyhan Soylu, Filiz Akın’a benzemek için 10 operasyon geçirdi

Yorumlar kapalı.