Sevgiliye iyi geceler mesajı 2021, Sevgiliye uzun, kısa, anlamlı iyi geceler mesajı

İster kadın olun ister erkek, mutlaka sevgilinize o uyumadan önce iyi geceler mesajı atmak istersiniz. Fakat bu mesajın da sıradan bir iyi geceler mesajı olmasını istemezsiniz. Bu mesajın içeriği etkileyici ve romantik olmalıdır. Bu iyi geceler mesajları ayrıca bazen uzun ve bazen kısa da olabilirler, önemli olan ne kadar güzel olduklarıdır. Peki, sevgiliye atılabilecek olan en güzel iyi geceler mesajları nelerdir? İşte karşınızda sevgiliye atılabilecek en güzel iyi geceler mesajları....

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın veya erkek sevgiliye iyi geceler mesajı uzun romantik metinlerden oluşabileceği gibi kısa ve öz cümleler de olabilir. Önemli olan senin mesajınla sevgilinin huzurlu ve mutlu şekilde uykuya dalmasını sağlayacak bir an yaratmaktır.

Bunun için ister senin için sıraladığımız mesaj örneklerinden, hislerini en iyi şekilde yansıttığını düşündüğün metinleri kullanabilir, ister kendi cümlelerinden oluşan bir mesaj gönderebilirsin.

Göndereceğin mesaj romantik olmak zorunda değil. Senin ya da sevgilinin tarzına uygun, aranızdaki bağı en iyi yansıtan tarzda mesajlar da gönderebilirsin.  İşte kısa, uzun, romantik ve komik iyi geceler mesajları ve sözleri!

Sevgiliye iyi geceler mesajı 2021, Sevgiliye uzun, kısa, anlamlı iyi geceler mesajı

Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

Rüyalarımı süsle, gecemi ışığınla aydınlat ve hep benim ol. İyi geceler bitanem. Seni çok seviyorum.

İyi geceler diliyorum küçük meleğim. Seni çok seviyorum ve hayatım boyunca da her zaman seveceğim. Rüyanda beni görmen dileğiyle bir tanem

Gözüm görmese de gönlüm seni her zaman en derinden hissediyor. İyi geceler tatlı rüyalar görmen dileğiyle bir tanem. Seni seviyorum.

Kalbimin içi seni uyurken bile yanımda hissediyorum. İyi geceler tatlı rüyalar her şeyim.

Ayrı ayrı uyusak bile seni her daim yanımda hissediyorum. Rüyamda beni yalnız bırakma bitanem. Seni çok seviyorum her zaman aklımdasın. İyi geceler canım.

İyi geceler canım sevgilim. Sen her şeyden kıymetlisin. Rüyanda beni gör olur mu?

Allah rüyalarımda seni bana göstersin. Uyurken seni özlediğimi de bilmeni isterim canım sevgilim. İyi uykular iyi geceler bir tanem.

Sevgimle seni ısıtıp yatağında kıvrılsam keşke, Kalbim her an seninle canımın içi. İyi geceler bitanem seni seviyorum.

Yıldızlar gözlerini kıskanır, güneş ışıltını kıskanır. Sen her zaman yanımdasın kalbim de her zaman senin yanında. İyi geceler tatlı rüyalar canımın içi sevgilim.

Uyandığımda seni yanımda göremeyeceğim bir gece nasıl güzel geçebilir bir tanem. İyi geceler sevgilim. İyi geceler iki gözüm.

Bugünümde ve yarınımda hep sen ol. Gecenin karanlığında beni aydınlatan biricik sevgilimsin. İyi geceler

Sevgiliye iyi geceler mesajı 2021, Sevgiliye uzun, kısa, anlamlı iyi geceler mesajı

En Güzel İyi Geceler Mesajı

Yine akşam oldu ama sen yoksun… Ne kadar yanımda olmasan da bu gece de sevgini içimde hissediyorum. Bu da bana yetiyor. İyi geceler.

Geceme ışık ol, rüyalarımın ateşi ol, sadece benim ol. İyi geceler olsun aşkım.

İyi geceler küçük cadım tatlı rüyalar seni çok seviyorum bir tanem rüyanda beni görmen dileğiyle.

İyi geceler gözümün görmediği gönlümün hissettiği. İyi geceler her şeyim.

Kalbimde tüten çiçeğim. İstesem de unutamayıp ömür boyu seveceğim. İyi uykular sevgilim, rüyanda buluşmak üzere.

Geceler pusu kuruyor  bana, Hasretliği hatırlatır gibi bekliyor karanlık odamda. Yine de dayanıyorum. Bu hasretin biteceği günler gelecek bilirim. İyi geceler sevgilim.

Bir kuş misali uçsa dudaklarım sana doğru konsa kıpkırmızı dudaklarına irkilir misin? Yoksa onu alıp kendine seninkileri bana gönderir misin? İyi geceler aşk busem.

Gün geIirde saçının bir teIine biIe zarar geIirse, varoIduğum şehre savaş açacağım gece gözIüm. İyi uykuIar.

Seni sen olduğun için sevdim daima senden başkasını asla düşünmedim düşünmeyeceğim de seninle kurduğum hayaller, sana verdiğim zamanlar hepsi senin içindi. Muhteşem bir güne uyan sevgilim. İyi uykular.

Sen şimdi çoktan uyumuşsundur, bense seni özlemekle meşgulüm. Sesini, gözlerini ve en çok da ellerini özledim. El ele yürüdüğümüz tüm o yollar geliyor aklıma, seni yine çok özledim sevgilim.

Hayırlı qeceler tatlı uykular aydınlık qüzel qünlere uyanmanız dilegiyle iyi qeceler.

Sevgiliye iyi geceler mesajı 2021, Sevgiliye uzun, kısa, anlamlı iyi geceler mesajı

Boş odamın neşesi sen oluyorsun, karanlık gecelerimde odama bir ay gibi doğuyorsun. İyi geceler aşkım. Üstüm açık kalmıştır telaşı ile defalarca uyanan anneciğim. Beni örten ellerin her daim üzerimde olması dileğiyle iyi geceler.

Bir tek sıcak gülüşünle rüyalarıma girdin. Ben sensiz sadece tatsız rüyalardaymışım da haberim yokmuş. Hayatta, rüyalarda sen de buldu gerçek rengini. İyi geceler bir tanem.

Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim. İyi geceler her şeyim!

Duvarıma bakarken boş odamın, birden sen beliriverdin… Çevirdim gözlerimi baktım karanlık tavana, geldin usulca yaklaşıp yanağıma bir buse konduruverdin… Bende sana öpücükler gönderiyorum canım sevgilim… İyi geceler…

Seni hayallerimde ve rüyalarımda görmek yerine her daim yanımda görmek isterim canım sevgilim. İyi geceler gülüm. İyi ki benimsin, iyi ki varsın.

Güneşim, dünyam, gecemi aydınlatan ay ışığım… İyi ki benimsin. Her gece hayatımda olduğun için Allah’a şükrediyorum. İyi geceler hayatım.

En güzel geceler ve en güzel rüyalar her daim seninle olsun bir tanem. Hayatımı süsleyen güzel meleğim iyi geceler.

En güzel günler ve en güzel geceler seninle olsun hayatım. İyi geceler iyi ki benim sevgilimsin. Seni çok seviyorum.

Sevgiliye Romantik İyi Geceler Sözleri

Uyumayı sadece rüyalarımda seni görmek için seviyorum. Rüyalarımı süsleyen en şahane şeysin. Her daim yanımda ve rüyalarımda olmaya devam et sevgilim. İyi geceler.

Güneş ışığı güzel yüzüne doğsun ay ışığı güzel yüzüne vursun. Güzellikler hep yanında olsun. Ve sende hep benim yanımda ol sevgilim. Seni her şeyden çok seviyorum. İyi uykular tatlı rüyalar sevgilim.

Her yeni gün bir umut, her yeni gece yeni bir umudun başlangıcıdır. Beraber güzel umutlar ve güzel başlangıçlar görmek dileği ile canım sevgilim. İyi geceler meleğim rüyanda beni gör.

Nefesim, dünyam, hayatımın anlamı, güzeller güzeli sevgilim. İyi ki varsın ve iyi ki benim hayatımdasın bir tanem. Her zaman hayatımda olman duası her zaman gönlümdedir. Seni çok seviyorum hayatım.

Sen uyurken aslında ben hep yanındayım. Saçlarını okşuyorum, güzel yüzünü seyrediyorum. Nefesine nefes oluyorum. Beni senden ayırabilecek bir güç yok sevgilim, ben seninim sen de benim.

Sevgiliye iyi geceler mesajı 2021, Sevgiliye uzun, kısa, anlamlı iyi geceler mesajı

Gökyüzüne bakarım geceleri tatlı rüyalar görmeni isterim tatlı hayaller içinde uyurken gülümsemeni isterim gül yüzlüm iyi geceler…

Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime emanet ediyorum, gözlerimden uzaksın belki ama daima yüreğimdesin unutma. İyi geceler.

Sen uyurdun. Bilmezdin, ben uzaklardan üstünü örterdim her gece.

Gecelerimin doğan güneşi, hayatımın anlamı, ömrümün sonsuz nefesi, iyi ki varsın. Seni seviyorum.

Keşke şu an sesini duyabilsem. İyi geceler sevgilim…

Yarın sabah uyandığımda senin yanımda olduğunu bilmek bile heyecan verici. İyi geceler sevgilim

Sevgiliye Uzun İyi Geceler Mesajı

Karanlık çökünce aslında mutlu oluyorum. Çünkü sabah yakın anlamına geliyor. Sabah yakınsa seni görmem de yakındır. Hemen sabah olsun da seni göreyim diye hemen yatıyorum. Hadi sen de geç yatağına uyu, uyu ki sabah gözlerini açtığında beni gör karşında. İyi geceler meleğim.

Bir geceyi değil bütün geceleri sana armağan ediyorum, iyi geceler aşkım…

Sevgiliye iyi geceler mesajı yollamak mı istiyorsunuz? İşte birbirinden güzel iyi geceler sözleri…

Her zaman aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bir şey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim.

Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum her şeyim. Sonsuza kadar hep benim ol çünkü sadece seninle bu can var olur. Şimdi yine seni düşünerek yatıyorum Allah rahatlık versin.

Her şeyden çok sevdiğim biricik sevgilim. Her gecemde benimle olman dileğiyle… İyi geceler

Sevgiliye iyi geceler mesajı 2021, Sevgiliye uzun, kısa, anlamlı iyi geceler mesajı

Yorumlar kapalı.