Sevgilisiyle ilişkiye girmesine engel olan küçük kızını öldürdü!

23 yaşındaki kadın, erkek arkadaşıyla ilişkiye gireceği sırada ağlayan 3 yaşındaki kızını acımasızca darp etti ve ölümüne neden oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üç yaşındaki kızını cinsel yaşamının önüne geçtiği için öldürdüğünü söyleyen anne tüm dünyanın kanını dondurdu.

23 yaşındaki Nicola Priest, kızı Kaylee-Jayde’nin 9 Ağustos’ta Birmingham’da yaşadığı dairede göğsünden ve karnından aldığı yara ve darbeler sonucu ölü bulunmasının ardından cinayet suçuyla 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Erkek arkadaşıyla özel hayatına engel olduğunu düşündüğü 3 yaşındaki masum yavrusunu zalimce katleden kadın bir de çocuğunun ölümünden bir ay sonra ‘Fena iş yaptım’ dediği korkunç bir TikTok videosu yayınladı.

Priest’in kızını öldürdükten bir ay sonra bir TikTok hesabı açtığı ortaya çıktı. Çekilen videoda, Priest utanç içinde başını öne eğiyor ve arka planda bir şarkı çalarken gözlerindeki yaşları siliyormuş gibi görünüyor.

Çektiği videoda: ‘Üzgünüm anne ve baba. Kötü bir şekilde batırdığımı biliyorum. Yapmalıydım, daha iyisini yapmalıydım.’ diyen genç kadın bir de videoyu sosyal medyada yayınladı!

Sevgilisiyle ilişkiye girmesine engel olan küçük kızını öldürdü!

Priest’in 22 yaşındaki erkek arkadaşı Callum Redfern, kasten cinayet suçuyla 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Genç kadın daha önce de küçük kızının ağlamasını bastırmak için müziğin sesini yükselttiğini ve bakımını aksattığını itiraf etti. O gece ilişkiye girmek için erkek arkadaşıyla buluşan fakat küçük kızının ağlamasından rahatsız olan kadın, kızını darp ederek ölümüne neden oldu. Mahkemeye delil olarak sunulan telefon kayıtlarında vahşetin boyutu ortaya çıktı.

24 Temmuz 2020’de, Kaylee’nin ölümünden günler önce sevgilisiyle mesajlaşırken, Priest Redfern’e şunları söyledi: ‘Onu öldüreceğim… ve onu bezine s**tığı için tokatladım.’

Sevgilisi Redfern ise, “İyi – bir tane de benim için vur” 

Savcılar, mesajların “Priest ve Redfern’in Kaylee’ye karşı umursamaz tavrının” canlı bir kanıtı olduğunu ifade etti.

Sevgilisiyle ilişkiye girmesine engel olan küçük kızını öldürdü!

Yorumlar kapalı.