Sevgilisinin bakışları olay yaratmıştı… Jeff Bezos’tan Leonardo DiCaprio’ya mesaj

Dünyanın ikinci zengin insanı olan Bezos, sevgilisi Lauren Sanchez'in oyuncu Leonardo DiCaprio'ya bakışının viral olmasını tiye aldı: Leo, buraya gelsene, sana bir şey göstereceğim...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurucusu olduğu Amazon’un CEO’luk görevini bıraktıktan sonra Blue Origin isimli uzay turizmi şirketine ağırlık veren Jeff Bezos sosyal medyada gündem oldu…

Geçen hafta Los Angeles’ta düzenlenen bir gala etkinliğinde karşılaşan Bezos, Bezos’un kız arkadaşı Lauren Sanchez ve Leonardo DiCaprio ayaküstü sohbet etti. Kısa sohbet sırasında Sanchez’in DiCaprio’ya hayran hayran bakması sosyal medyada alay konusu oldu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, “Bay Leo, sizin kız arkadaşınızı çalan adam” yorumları yaparken Bezos da esprili bir dille tartışmaya dahil oldu. Bazı kullanıcılar ise, “Jeff, Amazon Prime’daki bütün Leo filmlerini kaldıracak” ve “Leo Amazon Prime üyeliğini kaybedecek” yorumlarını yaptı.

Bezos, videonun yoğun bir şekilde paylaşılması üzerine üzerinde, “Tehlike! Dik kayalık, ölümcül düşme riski” yazan bir tabela önünde çekilmiş fotoğrafını yayınladı. Bezos fotoğrafın üstüne ise, “Leo, buraya gelsene, sana bir şey göstereceğim…” ifadesini yazdı.

Sevgilisinin bakışları olay yaratmıştı… Jeff Bezos’tan Leonardo DiCaprio’ya mesaj

Yorumlar kapalı.