Sevgilisini trafik kazasında kaybetmişti… Gülçin Ergül gözyaşları içinde anlattı

Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, geçtiğimiz yıl 12 Aralık'ta Balıkesir'de trafik kazası geçirmişti. Kazada Ergül yaralanırken, Lafçı ise yaşamını yitirmişti. Önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı, "O arabanın içinden çıkabilmek büyük mucize!" dedi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepsi grubunun eski üyelerinden Gülçin Ergül, geçtiğimiz aralık ayında sevgilisi ile Trafik kazası geçirmiş, Erdal Şeyda Lafçı olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre;  Evlilik hazırlığı yaptığı Lafçı’nın ani ölümü ile sarsılan Gülçin Ergül, dün akşam arkadaş grubu ile buluştu.

Basın mensuplarıyla sohbet eden Ergül, klip yönetmeni ile bir proje üzerine konuştuklarını ifade etti.

Ünlü şarkıcı “Arkadaşlarımla buluştum. Bir proje üzerine konuşuyoruz. Klip yönetmenimiz de var, ufak bir toplantı. Hayatını kaybeden erkek arkadşıma ithafen bir şarkı yaptık. Benim hayatım müzikle geçiyor biliyorsunuz. Kendimi en iyi bu şekilde ifade ediyorum. Duygularımı dönüştürdükçe bu beni rahatlatıyor. Acımı hafifletiyor. Paylaşmak da çok güzel bir şey. O yüzden müziğe sarılarak hayatıma devam etmeye özen gösteriyorum. Şarkılar yapıyorum bol bol. Son hazırlıkları yapıyoruz.” dedi.

Muhabirlerin, “Kazadan sonra sizin için bu süreç nasıl geçiyor?” sorusuna yanıt veren ünlü şarkıcı, “Kabullenmesi çok zor bir süreç. Hele ki ilk dönemlerde… Şu an daha yeni yeni geliyorum kendime. Bu travmayı atlatabilmek, o arabanın içinden çıkabilmek büyük mucize. Hem büyük kaybım… Ağlamak istemiyorum, çok özür diliyorum.” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

 

 

Sevgilisini trafik kazasında kaybetmişti… Gülçin Ergül gözyaşları içinde anlattı

Yorumlar kapalı.