Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan arasında ‘samsak döveci’ gerilimi

Elif Buse Doğan'ın söylediği Serkan Çağrı'nın da çaldığı Samsak Döveci şarkısı sosyal medyanın gündemine oturdu. Doğan, viral olan şarkı için tek başına single çıkarma kararı alınca Çağrı'dan tepki gecikmedi. Arkadaşının yaptığını doğru bulmayan Çağrı, "Onu kardeşim gibi görüyordum, hiç yakıştıramadım" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birlikte TV programları ve şarkılar yapan Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan’ın arası şu sıralar “Langıdı Lang Lang” sözleriyle meşhur olan “Samsak Döveci” şarkısı yüzünden açık.

Kütahya Tavşanlı yöresine ait Samsak Döveci isimli anonim türkü yıllar sonra yeniden ortalığı sallıyor. Serkan Çağrı’nın klarnet çalıp Elif Buse Doğan’ın yorumladığı eser kısa sürede dinlenme rekorları kırınca türkü paylaşılamadı.

İddialara göre Serkan Çağrı, Doğan’ın türküyü yalnız başına single olarak çıkarmak istemesine “Onu kardeşim gibi görüyordum, hiç yakıştıramadım” sözleriyle tepki gösterdi. Çağrı bununla da kalmadı ve Samsak Döveci’nin müziklerini ekibiyle birlikte yeniden hazırladı, eseri de başkasına okutup dijital platformlara koydu.

Elif Buse Doğan ise konu hakkında “Kimseyle küs falan değilim, bunlar profesyonel işler. Serkan Çağrı ile TV programımız devam ediyor, başka projelerde de bizi yan yana görebilirsiniz” açıklamasında bulundu.

 

 

 

Serkan Çağrı ve Elif Buse Doğan arasında ‘samsak döveci’ gerilimi

Yorumlar kapalı.