Serkan Çağrı: Meşhur olduk aç gezdik

Fatih Altaylı ile Bire Bir', renkli konuklar ve keyifli sohbetlerle Bloomberg HT'de ekran yolculuğuna devam ediyor. Altaylı, dün akşamki programında; Oyuncu Mert Fırat ve Didem Balçın, klarnet virtüözü Serkan Çağrı, radyo programcısı Yasemin Şefik ve gastronom Süleyman Dilsiz'i konuk etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bloomberg HT’de çarşamba akşamları ekrana gelen “Fatih Altaylı ile Bire Bir” bu hafta da renkli konukları ve keyifli sohbetleriyle izleyicileri ekran başına topladı. Altaylı, son programında Mert Fırat, Didem Balçın, Serkan Çağrı, Yasemin Şefik ve Süleyman Dilsiz’i ağırladı.

Fatih Altaylı’nın “Türkiye’deki kadar iyi klarnetçi dünyanın hiçbir yerinde yok” sözleri üzerine Serkan Çağrı şöyle konuştu: Bu kalp ve coğrafya işi. Aslında bize hitap ettiği için öyle geliyor. Çok duygusal insanız. Zenginlik kalbimize işlemiş. Düğün, dernekte öğrendim. Bizim için en önemli okuldu. Rahmetli babam ailenin ilk klarnetçisi. Babam klarnetçi olmamı istemedi. Sonra eğitime devam ettim. Akademisyen oldum.

1998’de kurulan Grup Laçin’de yer alan Serkan Çağrı, “Hala bekarlar. Grup devam ediyor. Genç yaştayken kandırıldı çocuklar. Eski Unkapanı sektörü çok acımasızdı. 6 arkadaş Ege Üniversitesi’nden geldik. 3 ay boyunca bizi bir stüdyoya soktular. Albüm çıkardık. Biz meşhur olduk ama farkında değiliz aç dolaşıyoruz. 6 kişi Kurtuluş’ta bir evde kaldık, tahta kurularından beni hastaneye kaldırdılar.” sözleriyle stüdyodakileri güldürdü.

Serkan Çağrı ayrıca, “Klarnet Festivali yapmaya başladığımızda ‘Böyle festival mi olur?’ dediler. Kültür ve turizm açısından bakınca değerli bir iş yapıyoruz. Dünyanın her yerinden gelen insanlar oluyor.” ifadelerini kullandı.

“Hüsnü (Şenlendirici) ile aranız?” nasıl sorusu üzerine, “Arkadaşımız, sonuçta meslektaşımız” yanıtını verdi. Altaylı, “Hanginiz daha iyi?” sorusu üzerine, “O da farklı ben de farklıyım. Herkesin farklı yolu var.” dedi.

 

Serkan Çağrı: Meşhur olduk aç gezdik

Yorumlar kapalı.