Serhat Kantaş tarafından katledilmişti… Bensu Narlı davası Bodrum’da başladı

Muğla’nın Milas ilçesinde 12 Mart 2021’de Bensu Narlı’nın (23) Serhat Kantaş (25) tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülmesiyle ilgili davanın ilk duruşması bugün Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla’nın Milas ilçesinde 12 Mart 2021’de Bensu Narlı’nın (23) Serhat Kantaş (25) tarafından av tüfeği ile vurularak öldürülmesiyle ilgili davanın ilk duruşması bugün Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı. Bensu Narlı’yı öldürdüğünü kabul eden sanık Kantaş, cinayeti tasarlayarak işlemediğini savundu. Duruşmada katil zanlısı ve ona yardım ettiği iddia edilen diğer sanığın tutukluğunun devamına karar verildi.

TANIKLAR FİŞEK ALINDIĞINI VE BENSU’NUN TAKİP EDİLDİĞİNİ ANLATTI

İlk duruşmada iki tanık ifadesine başvuruldu. Av malzemeleri satan tanık, sanıkların tüfek için fişek almaya geldiğini doğruladığı, başka bir tanığın ise sanığın Bensu’yu ısrarla takip ve taciz ettiğini ifade ettiği belirtildi.

BENSU’NUN AİLESİ DURUŞMADA YALNIZ BIRAKILMADI

Olayla ilgili ilk duruşma Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görüldü. Duruşmaya tutuklu sanıklar Serhat Kantaş ile E.D., Bensu Narlı’nın ailesi, taraf avukatları, Muğla Barosu Kadın Hakları Komisyonu ve Bodrum Kadın Dayanışma Derneği üyeleri katıldı.

Serhat Kantaş, Bensu’yu tasarlayarak öldürmediğini ancak konuşmaya gittiğinde tüfeği kapının yan tarafına sakladığını ve Bensu’yu su almaya gönderdiğinde sakladığı tüfeği hazır edip geri döndüğünde ateş ettiğini kabul etti. Diğer sanık E.D. ise üzerine atılı suçlamaları reddetti.

Şu an cezaevinde olan başka bir tanığın ise bir hafta sonra SEGBİS yoluyla dinleneceği bildirildi. Duruşmada 2 sanığın tutukluluğunun devamına karar verildi.

“BÖYLE ŞEYLER SON BULSUN İSTİYORUZ”

Bensu Narlı’nın fotoğraflarını ve “Canımız yandı, daha fazla canlar yanmasın” pankartları taşıyan yakınları ise “Canımız yandı, ciğerimiz yandı. Böyle şeyler artık son bulsun istiyoruz. Hiç kimsenin canı yanmasın.  Çok üzgünüz, ama adaletin yerini bulacağına inanıyoruz. İnşallah adalet yerini bulur. 5 ay oldu. Her gün beraberiz zaten. Rüyalarımızda bizimle beraber. Zaten her geldiğinde bizde 2-3 ay kalıyordu. Çok zor. Evladımızdı zaten. Hiçbir şekilde geri gelmeyecek ama inşallah adalet yerini bulur. En azından o yattığı yerde rahat edecek. Bu tür olaylar bir daha yaşanmasın” diye konuştu.

NELER OLMUŞTU?

Cinayet, 12 Mart 2021 tarihinde Milas’ın Aydınlıkevler Mahallesi Tanyeri Sokak’ta işlendi. İddiaya göre; akşam saatlerinde Bensu Narlı, arkadaşı ile oturduğu sırada eski arkadaşı Serhat Kantaş eve gelip kapıyı çaldı. Kapıyı açan Bensu Narlı, Serhat Kantaş ile konuşmaya başladı. Kantaş, bir süre sonra susadığını söyleyerek Narlı’dan su istedi. Genç kız su almaya gittiğinde Kantaş, eve gelirken yanında getirdiği ve kapının yan tarafında sakladığı tüfeği hazırladı. Bensu Narlı elinde suyla geri döndüğünde ise tüfekle göğsünden vurdu.

Olayın ardından kayıplara karışan katil zanlısı Serhat Kantaş ile Kantaş’a yardım ve yataklık ettiği iddia edilen E.D. adlı kişi yakalanarak gözaltına alındı. İki şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. Bensu Narlı ise Milas’ın Güllük Mahallesi’nde toprağa verildi.

Serhat Kantaş tarafından katledilmişti… Bensu Narlı davası Bodrum’da başladı

Yorumlar kapalı.