Serhat, Barbaros düellosunda MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu

MasterChef şampiyonu belli oldu! Serhat Barbaros düellosu MasterChef 2020 birincisini belirledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MasterChef şampiyonu büyük finalin ardından belli oldu. Aylar süren mücadele sonunda, MasterChef Türkiye’nin 3 Ocak Pazar akşamı ekranlara gelen final bölümünde Serhat ve Barbaros düellosu nefes kesti. İlk iki turu önceden çekilen final gecesinde Barbaros rakibi Serhat’ı 1 puanla geride bıraktı. Canlı yayında yapılan imza tabaklarının değerlendirilmesiyle MasterChef 2020 kazananı kesinleşti. MasterChef kupasını kaldıran Serhat son model arabanın da sahibi oldu.

Büyük sevinç yaşayan yarışmacı, şampiyonluk kupasını Barbaros ile beraber kaldırarak ekranlara damga vurdu. İşte, MasterChef finalinde yaşananlar.
MasterChef 2020 şampiyonu yapılan üçlü turdaki oylamalar ile Serhat oldu. Temmuz ayında macerasına başlayan ve 5 aylık serüvenin sonuna gelen MasterChef Türkiye 2020 sezonu final gecesinde yarışmacılara cumartesi günü verilen puanlar eklendi.

Böylece bir önceki günkü oylar ile beraber pazar akşamı toplamda üç oyun sonunda 144 puan alan Serhat MasterChef 2020 şampiyonluğuna adını yazdırdı. Barbaros ise sezonu ikinci olarak tamamladı. Kupayı kaldıran Serhat Barbaros ile beraber şampiyon olduklarını söyledi.

Serhat, Barbaros düellosunda MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu

MASTERCHEF ŞAMPİYONU KİM OLDU?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin 134. bölümünde Serhat ile Barbaros arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Özel gecede ilk olarak bant yayınında Barbaros ve Serhat iki menü hazırladı. Yarışmacılar bu etapta ilk önce Türk mutfağı, ardından da uluslaralarası menü hazırladı.

İlk oyunda, Barbaros Mehmet Şef’ten 7 puan alırken, Danilo ve Somer Şef’ten 8’er puan aldı.

İlk oyunun sonunda verilen puanlar şöyle gelişti;

Somer şef: Serhat 8 – Barbaros 8

Danilo şef: Serhat 9 – Barbaros 8

Mehmet şef: Serhat 8 – Barbaros 7

Barbaros 92 – Serhat 91

İkinci oyunda ise uluslararası menüler için finalistler yeniden önlüklerini giydi. İkinci oyun sonunda verilen puanlar şöyle oldu;

Somer şef: Serhat 9 – Barbaros 8

Danilo şef: Serhat 9 – Barbaros 9

Mehmet şef: Serhat 8 – Barbaros 9

Barbaros 118 – Serhat 117

İkinci turun sonuçları ile beraber Serhat’ın toplam puanı 117, Barbaros’un toplam puanı ise 118 oldu.

MasterChef Serhat kimdir, MasterChef Serhat Doğramacı nereli ve kaç yaşında?

Serhat, Barbaros düellosunda MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu

Yorumlar kapalı.