Seren Serengil’in paylaştığı fotoğrafı görenler Demet Akalın’ı tanıyamadı

Şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, 51. yaş gününü evinde verdiği bir parti ile kutladı. Serengil'in doğum gününe Demet Akalın ve Ece Erken de katıldı. Partide çekilen kareleri yayınlayan Seren Serengil'in, fotoğraflarına uyguladığı filtre olay oldu. Kendisini tanıyamadığını söyleyen Akalın, "Bu ben miyim?" tepkisini verdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

51 yaşına giren Seren Serengil doğum gününü evinde arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Kutlamaya bir süre önce eşini kaybeden Ece Erken de katıldı. Ece Erken ve zor günlerinde onu yalnız bırakmayan Demet Akalın doğum gününde beraber poz verdi.

Serengil arkadaşlarıyla çekildiği fotoğrafları filtreden geçirdi. Daha sonra fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Filtre ve photoshop’u abartan Seren Serengil sosyal medya kullanıcılarının diline düştü! Fotoğrafa “Kimse kimseye benzemiyor”, “Demet’i tanıyamadım”, “Bu nasıl filtre” yorumları yapıldı.

Arkadaşlarından doğum gününü fotoğraflarını isteyen Akalın, kendisini görünce ‘bu ben miyim’ tepkisini verdi. Akalın’ın paylaşımı çok konuşuldu.

 

Seren Serengil’in paylaştığı fotoğrafı görenler Demet Akalın’ı tanıyamadı

Yorumlar kapalı.