Seren Serengil’den şoke eden açıklama: Midemi almışlar, bu bir skandal!

Geçirdiği mide küçültme ameliyatı sonrası 'Dumping sendromu'na yakalanan ve 43,5 kiloya kadar düşen Seren Serengil, geçtiğimiz cuma günü bir operasyon daha geçirmişti. Sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Serengil, "Midemi almışlar, bu bir skandal!" diyerek, daha önce yanlış ameliyat kurbanı olduğunu açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir süredir Dumping Sendromu ile mücadele eden Seren Serengil geçen cuma bir operasyon geçirmişti. Mide küçültme operasyonun ardından çok zor günler yaşayan Seren Serengil, 43,5 kiloya kadar düştü, organları iflas etme noktasına geldi. Serengil, karaciğer, pankreas ve böbreklerinin iflas etmek üzere olduğunu söylemişti.

Habertürk’ün aktardığına göre; önceki gün tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Seren Serengil, geçirdiği operasyonun ardından ‘Söylemezsem Olmaz’ programına telefonla bağlandı.

Son sağlık durumu hakkında bilgi veren Serengil, yanlış mide küçültme ameliyatı kurbanı olduğunu söyledi.

“Aylardır ameliyatı bekliyordum.” diyen Serengil, “Çünkü İzmir’deki doktorum mide küçültme ameliyatı videosunu bir türlü vermiyordu. Neden kaçtıklarını anlıyoruz. Bütün organlarım yapışmış. Ameliyatım 6 saat sürecekti ama operasyonu geçiremedim. Çünkü midem yok. Bu, skandal bir durum. Doktorum şunu söyledi: ‘Böyle bir ameliyat 70 kiloda bir insana yapılamaz ve alt midenizi bulamadık.’ Organım yok. 3-5 kilo daha almak zorundayım.” açıklamasını yaptı.

“AĞRILARIM VAR”

Serengil, birkaç gün önce sevgilisi Mustafa Rahman Tohma ile hastane koridorunda çekilen bu karesini yayınlamıştı. Seren Serengil, paylaşımına, “Daha iyiyim… Kan torbam ve direnlerim yarın çıkacak. Saatte bir yürüyorum. Sağ olsun Mustafa Rahman Tohma bakıyor, yürütüyor, yediriyor ve tuvalet yaptırıyor. Ameliyatım dualarınızla iyi geçmiş, doktorum söyledi. Bağırsağımdaki dikişlerimden dolayı ağrılarım var.” notunu düşmüştü.

Seren Serengil’den şoke eden açıklama: Midemi almışlar, bu bir skandal!

Yorumlar kapalı.