Seren Serengil’den bomba iddia: Serenay Sarıkaya’nın fotoğraflarını Naz Elmas sızdırdı

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın, adının aşk dedikodularına karıştığı iş insanı Haldun Demirhisar'la görüntülenmesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Sarıkaya ve Demirhisar'ın evdeki fotoğraflarının sızması üzerine Seren Serengil'den Naz Elmas'ı kızdıracak bir iddia geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Komedyen Cem Yılmaz’dan ayrılan oyuncu Serenay Sarıkaya bir süre Haldun Demirhisar’la anılmıştı. Göcek’te bulunan villasında arkadaşlarını ağırlayan ünlü isim baş başa sohbet etmişti.

Bu fotoğrafların basına sızdırılmasıyla ilgili ‘Söylemezsem Olmaz’ sunucusu Seren Serengil’den ilginç bir iddia geldi.

Serengil “Naz kocasını kıskanmış ve rahatsız olmuş. Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar’ın fotoğrafları basına sızdıran isim bu sebeple Naz Elmas. Bu daha sonra ortaya çıkmış arkadaş grubu içerisinde o sebeple herkes Naz’a küsmüş” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncunun, iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. İkilinin, Göcek Bedri Rahmi Koyu’nda teknede birlikte görülmesi dedikoduları daha da alevlendirmişti.

Sarıkaya, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:”Bugün hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslup ile yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum.”

 

Seren Serengil’den bomba iddia: Serenay Sarıkaya’nın fotoğraflarını Naz Elmas sızdırdı

Yorumlar kapalı.