Seren Serengil ortalığı birbirine kattı! Sosyetik isime ağır hakaretler etti

Dumping sendromu ile mücadele eden ve 2016'da geçirdiği mide operasyonunun ardından hızla kilo vermeye başlayan, 46 kiloya kadar düşen şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, stresli günler geçiriyor.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seren Serengil, Göcek’te demirli teknesinin yanına yanaşan Maria Maksymenko ile tartıştı. Ağır hakaretler eden Seren Serengil, büyük tepki çekti.

Saklambaç’tan Deniz Bayar’ın haberine göre; Bedri Rahmi Koyu’nda demirlediği teknesinde dinlenen Serengil, yanlarına yanaşan başka bir teknenin kendilerine çarptığını iddia edip, “İçip içip insanların teknesine çarpmak. Üstüne kahkaha atmak, laf atmak. Allah’tan usturmacalar vardı da bu görgüsüzler kafayı bulup tekneyi mahvetmediler. Ben de onları” dedi.

HERKES ŞAŞTI KALDI

Serengil’in bahsettiği kişi Maria’s Academy’nin kurucusu sosyetenin tanıdık simalarından Maria Maksymenko çıktı.

Serengil’in yazdıklarına şaşıran Maksymenko, şarkıcıya şu cevabı verdi:

“Bahsi geçen teknede tatil yapıyoruz. Seren Hanım’ın teknesinin yanına yanaştık. Rüzgarın etkisiyle çok hafif dokunduk. Denizde yardımlaşmak kuraldır. Özür diledik ancak Seren Serengil, ‘Gerizekalısınız. Allah’ın köylüleri’ diyerek bize hakaret etmeye başladı. Benim içki içmediğimi tüm dostlarım bilir. Teknede çocuklarımla birlikte 2 profesyonel kaptan ve ailem vardı. Biz bu kadar kalitesizlik görmedik ve apar topar oradan ayrıldık.”

Maria Maksymenko, örnek kişiliğiyle seviliyor. Sosyal medyada Maria Maksymenko’ya destek gelirken Serengil ise hakaret içeren sözleriyle tepki çekti.

Seren Serengil ortalığı birbirine kattı! Sosyetik isime ağır hakaretler etti

Yorumlar kapalı.