Serdar Ortaç konser sırasında yere düştü: ‘Bırak, ben Gülben miyim?’

Geçtiğimiz günlerde ödediği borçlarla ilgili yaptığı açıklamayla gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, konserinde yere düştü. Dengesini kaybederek yere düşen Ortaç, kendisini yerden kaldırmak için seferber olan çalışanlara "Bırak ben Gülben miyim?" diyerek meslektaşı Gülben Ergen'e gönderme yaptı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele eden başarılı şarkıcı Serdar Ortaç, son konserinde dengesini kaybederek yere düştü. Şarkıcıyı yerden kaldırmak isteyen çalışanlar ise adeta seferber oldu.

“GÜZEL DÜŞTÜM”

MS hastalığıyla mücadele eden 52 yaşındaki Serdar Ortaç, konser esnasında sandalyeden düştü. Tehlikeli bir durum olmadığı için konserine kaldığı yerden devam eden şarkıcı, “Düştüm abla, ne olacak ya! Ulan düştük iki dakika ne olur yani… Ama güzel düştüm ama… Bırakın ben Gülben miyim?” dedi.

Serdar Ortaç, konserinde dengesini kaybedince yere düştü

Şarkıcı Gülben Ergen de geçtiğimiz haftalarda tansiyonu düşünce sahnede düşmüştü.

“15 MİLYON TL BORÇ ÖDEDİM”

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir açılışta maddi sıkıntılarından dolayı şarkı yapamadığını söyleyen Serdar Ortaç, “Maalesef bu yıl şarkı yapamadım, borçlar belimi büktü. 15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım” demişti.

Serdar Ortaç konser sırasında yere düştü: ‘Bırak, ben Gülben miyim?’

Yorumlar kapalı.