Serdar Ortaç: Değerimi ölünce anlayacaklar, çok arayacaklar beni

Türkiye’de esnaf ve yurttaş ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçirirken, bir dönem kumar borçlarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Serdar Ortaç, bir devlet bankasının ünlü olduğu için kredi borcunu 8 ay ertelediğini söyledi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Serdar Ortaç, milyonların ekonomik kriz nedeniyle zor günler geçirdiği Türkiye’de, bir devlet bankasının kredi borcunu 8 ay ertelediğini açıkladı.

Ortaç, Posta’ya verdiği röportajda son aldığı krediyi ödeyemediğini belirterek, “Valla en son aldığım krediyi ödeyemediğim için koskoca devlet bankası, ‘Sen Serdar Ortaç’sın seni mahkemeye verir miyiz evlat?’ dedi ve borcumu 8 ay erteledi” diye konuştu. Ortaç, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘ÖZEL BANKA OLSA ALIRDI’

“Ama özel banka olsa belki donumu alırdı. Zamanında çok yatırım yaptım. Oturduğum evin tüm sokağı, tüm mahalle benimdi. Eski Ali Sami Yen’in yanında 12 katlı plazam vardı. Babadan kalma fabrika. O hâlâ duruyor şükür. Diğer hepsi kötü alışkanlıklarımdan dolayı gitti. Ticari aklım yok benim. Ha şu an evim var, stüdyom var. Ama zamanında kazandıklarımı doğru değerlendiremedim maalesef.”

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Serdar Ortaç’ın bu sözleri sosyal medyada yurttaşlar tarafından eleştirildi.

Yapılan sosyal medya paylaşımlarında, Ortaç ve kamu bankasının tutumuna tepki yağdı ve “Serdar Ortaç’ın kumar borcuna af mı?” ve “Devlet bankası sıradan vatandaşın borcunu ertelemez” gibi yorumlar yazıldı.

“ERDOĞAN’I BEĞENİYORUM”

Serdar Ortaç, geçen ekim ayında yaptığı açıklamada AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgüde bulunmuştu. Erdoğan ve AKP’nin icraatlarını beğendiğini belirten Ortaç, “Türk liramızı bile kıymetli hale getirdiler. Sadece değer açısından değil, görünüş açısından bile” ifadesini kullanmıştı. Erdoğan’ı eleştirenleri ‘nankörlükle’ suçlayan Ortaç’ın açıklamaları sırasında dolar, 7.89 TL’den işlem görüyordu.

Serdar Ortaç: Değerimi ölünce anlayacaklar, çok arayacaklar beni

Yorumlar kapalı.