Serdar Ekşi kimdir? Sedat Peker’in görüştüğü Serdar Ekşi, Erdoğan’ın akrabası mı?

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in sosyal medya video paylaşım platformu YouTube’de paylaştığı son videodaki görüntülü görüşmesini yaptığı Serdar Ekşi sosyal medyada gündem oldu. Arama motorlarında sıkça araştırılan Serdar Ekşi kimdir, nereli? Serdar Ekşi kaç yaşında, nerede?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serdar Ekşi kimdir, nereli? Serdar Ekşi kaç yaşında, nerede? Soruları vatandaşlar tarafında sıkça araştırılmaya başlandı. Suç örgütü lideri Sedat Peker’in son yayınladığı videoda görüntülü görüştüğü Serdar Ekşi sosyal medyada gündem oldu.

SERDAR EKŞİ KİMDİR?

Son zamanlar video paylaşım platformu YouTube’de yayınladığı videolarla gündem olan suç örgütü lideri Sedat Peker yeni bir video daha yayınlayarak dikkatleri üzerine çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeğeni ile evli olan Serdar Ekşi LazOil Enerji şirketinin sahibi olarak görülüyor. Sedat Peker’in notlarında bahsettiği Serdar Ekşi, ”City Ambulans Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Ekşioğlu Türkmendağı’na lojistik destek malzemeleri gönderdi. Yardımlar paketlendikten sonra TIR’lar ile gönderildiği basına yansımış.”

ÖNCEKİ VİDEOLARINDAKİ DETAY

Peker’in önceki videosunda gösterdiği sıraları notlar arasında yer alan beşinci maddede “ Suriye’ye giden silahlar” yazısı dikkat çekiyor. Bu notun altında ise “Serdar Ekşi şahit var, birçokları” ifadesi geçiyor. Sedat Peker’in ekrana tutarak gösterdiği ancak videoda bu konuya değinmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Sedat Peker Twitter hesabından paylaştığı videoda şu ifadeler yer verdi:

Serdar Ekşi kimdir? Sedat Peker'in görüştüğü Serdar Ekşi, Erdoğan'ın akrabası mı?

Sedat Peker’den beklenen video geldi: Tayyip abinin damadı…

Serdar Ekşi kimdir? Sedat Peker’in görüştüğü Serdar Ekşi, Erdoğan’ın akrabası mı?

Yorumlar kapalı.