Selvi’den ilginç iddia: Kapıya kilit vurulmasını Kılıçdaroğlu’nun koruması istedi

Abdülkadir Selvi, Milli Eğitim Bakanlığı'nın kapısına kilit vurulması talebinin Kılıçdaroğlu'nun korumasından geldiğini yazdı. Selvi, belge göstermediği yazısını "Belgesiz konuşmam" diyerek bitirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kılıçdaroğlu’nun 30 Aralık’ta gittiği Milli Eğitim Bakanlığı’nın kapısının zincir vurularak kilitlenmesi ile ilgili Abdulkadir Selvi’den tuhaf bir iddia geldi.

Selvi, Hürriyet’te yayımlanan yazısında, “Ankara’da herkes bilir. Hele hele Kılıçdaroğlu daha iyi bilir. Yıllarca bürokratlık yaptı. Milli Eğitim Bakanı ile görüşmek isteyenler, bakanlıktaki bölümden giriş yapar. Kılıçdaroğlu ise Atatürk Bulvarı’ndaki memur girişine geliyor. Tabii onlarca kamera ile. Son olarak o kapıda marjinal sol gruplar eylem yaptığı için o kapılar kapatılmış” iddiasında bulundu.

BELGE GÖSTEREMEDİ

“Şimdi gelelim kapıya kilit vurulmasına” diyerek devam eden Selvi, “Zaten maksat, o kapının kilitlenip üzerine zincir vurulmasında. Kılıçdaroğlu zincirleri kıra kıra geliyor algısı oluşturulacak ya. Kılıçdaroğlu’nun önünde kameralara açıklama yaptığı kapının kilitlenmesini Kılıçdaroğlu’nun koruması talep ediyor. Belgesiz konuşmam” ifadelerini kullandı.

Selvi, yazısında herhangi bir belge gösteremedi.

 

Selvi’den ilginç iddia: Kapıya kilit vurulmasını Kılıçdaroğlu’nun koruması istedi

Yorumlar kapalı.