Selin Ciğerci’den boşanma açıklaması

Selin Ciğerci-Gökhan Çıra çiftinin, 10 Eylül Cuma günü Beykoz Adliyesi'nde boşanacağı öne sürülmüştü. Magazin gündemine bomba gibi düşen haber hakkında sessizliğini bozan Selin Ciğerci, ayrılık iddiasını doğruladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 yılında nikah masasına oturan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci (37) ve futbolcu Gökhan Çıra (25) ile ilgili beklenmedik bir iddia ortaya atılmıştı.

Ünlü çiftin ayrılık kararı aldığı ve cuma günü Beykoz Adliyesi’nde boşanacağı ileri sürüldü. Konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmayan çift, sessizliğini korumuştu.

Posta’da yer alan habere göre Selin Ciğerci, Gökhan Çıra ile iki yıllık evliliği hakkında ortaya atılan iddialara ilk kez yanıt vererek açıklama yaptı.

Boşanacakları iddiasını doğrulayan sosyal medya fenomeni, “Gökhan ile yollarımızı ayırıyoruz, anlaşmalı bir şekilde boşanacağız” ifadelerini kullandı.

Öte yandan geçtiğimiz sene de Selin Ciğerci ve futbolcu eşi Gökhan Çıra’nın ihanet gerekçesiyle boşanacağı haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Ciğerci’nin, sunucu Melisa Emirbayer ile eşinin ilişkisini öğrenince; genç kadının evine bıçakla gidip, yüzüne kezzap atmakla tehdit edip, şiddet uyguladığını öne sürülmüştü.

 

Selin Ciğerci’den boşanma açıklaması

Yorumlar kapalı.