Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evleniyor!

Geçtiğimiz yıl eylül ayında boşanan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci ile futbolcu Gökhan Çıra, kısa bir süre önce ilişkilerine bir şans daha tanımıştı. Dün 28. yaşını sevgilisi ve arkadaşlarıyla birlikte kutlayan Çıra, teşekkür konuşması yaparken Ciğerci'ye ikinci kez evlenme teklifi etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019’da nikah masasına oturan eski futbolcu Gökhan Çıra ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, 10 Eylül 2021’de tek celsede boşanarak, herkesi şaşırtmıştı. Ortak işlerini de ayırmaya karar veren ikili, ayrılığa fazla dayanamayarak geçtiğimiz haftalarda ilişkilerine ikinci şansı vermişti.

Geçtiğimiz yıl tek celsede boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti, ikinci kez Evlilik yolunda kararı aldı.

Dün akşam 28. yaşını kutlayan Gökhan Çıra, teşekkür konuşması yaparken Selin Ciğerci’ye sürpriz yaparak ikinci kez evlilik teklifi etti.

“Evet” cevabını alan Çıra, o anları da Instagram hesabından paylaştı: “Ne desem ne yazsam bilmiyorum ama o kadar mutluyum o kadar heyecanlıydım ve heyecanlıyım ki bu kadar sevildiğimizi bilmek kimi arasam ikiletmeden gelen abilerim kardeşlerim dostlarım iyi ki ama iyi ki varsınız.

Bugün doğum günüm evet ama en önemlisi hayatımın anlamı kadınım tekrar ‘Evet’ dedi iyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyorum gelen arayan soran yazan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki sizler gibi dost, abi, kardeş, abla aile edinmişim.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikinci kez evleniyor!

Yorumlar kapalı.