Selçuk Özdağ erken seçim için tarih verdi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Erdoğan-Bahçeli görüşmesinden erken seçim kararı çıktığını belirterek 19 Haziran'da seçim olacağını iddia etti.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Erdoğan-Bahçeli görüşmesinden erken seçim kararı çıktığını iddia etti. Özdağ, 19 Haziran’da seçim olacağını öne sürdü.

TELE 1 ekranlarındaki Tuba Emlek’in sunduğu Mercek programında konuşan Özdağ, 6 partinin güçlendirilmiş parlamenter sistem tartışmasını nihayete erdirdiğini söyledi.

Bu hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşmak için bir kitapçık yayınlanacağını belirten Özdağ, yayınlanacak kitapçıkta ‘cumhurbaşkanı nasıl seçilecek, güçlendirilmiş parlamenter sistemde kuvvetler ayrılığı nasıl oluşacak’ gibi soruların da yanıtlanacağını ifade etti.

Özdağ, açıklamasının devamında yayınlanacak kitapçıkta parlamenter sistemde nasıl bir ekonomik modelin izleneceği de anlatılacağını söyledi.

Özdağ, erken seçim tartışmaları konusunda da iddiada bulundu. Özdağ, “Geçen aylarda Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin görüşmesinde 19 Haziran’da seçim kararı aldılar” dedi ve ekledi: “Benim tahminimce ve aldığımız duyumlarca da bu şekilde. Türkiye’de bir baskın seçim olacak.”

Selçuk Özdağ erken seçim için tarih verdi

Yorumlar kapalı.