Şehrin göbeğinde 30 kuşunla katledilen kuzenlerin katilleri bulunamadı, aile Müge Anlı’ya çıktı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde trafik ışıklarında durdukları sırada otomobilde vurulan Emine Çöp (27) ve kuzeni Tuğçe Semiz'in (22) ölümü ve diğer otomobildeki arkadaşları Alihan K.'nin yaralanmasıyla ilgili oluşturulan özel ekip olayı aydınlatmaya çalışıyor. Polis, 3 kişiyi çapraz ateşe alıp 30 el ateş eden kişilerin kuzenlerle bağlantılarını araştırırken Emine Çöp'ün ağabeyi Ramazan Çöp, olayın mobesenin bulunduğu yerde olduğunu belirterek, "Planlı bir durum olarak düşünüyorum" dedi. Ramazan Çöp, "Daha önce yaşandığını düşünmediğim bir katliam gerçekleşti. Bu çok büyük bir vicdansızlık" diye konuştu. Katillerin halen bulunmaması nedeniyle aile Müge Anlı'nın programına başvurdu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

13 Şubat’ta Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi’nde kırmızı ışıkta bekleyen iki otomobile, arkalarından gelen otomobilden inen kar maskeli 2 kişi tarafından a30 el ateş açıldı.

Kurşun isabet eden Emine Çöp (27) ile kuzeni Tuğçe Semiz (22) yaşamını yitirdi, yaralı halde aracıyla kaçmak isterken yaklaşık 500 metre ileride tıra çarparak duran diğer otomobilin sürücüsü Alihan K. (26) ise ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Alihan K.’nin tedavisinin ardından taburcu olduğu ancak belden aşağısının felç kaldığı öğrenildi.

Korkunç cinayetin ardından katiller hala bulunamayınca aileler Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

Hayatını kaybeden iki çocuk annesi Emine Çöp’ün bir fabrikada işçi olarak çalıştığı ve eşinden üç yıl önce boşandığı öğrenildi. Diğer kuzenleri olan Yağmur’un bir süre önce erkek arkadaşından ayrıldığı ifade edildi. Yağmur’un eski erkek arkadaşının, ayrılıklarından sorumlu tuttuğu Emine Çöp’ü bir süre önce tehdit ettiği ifade edildi. Müge Anlı’ya konuşan Emine Çöp’ün babası, “Biri benim, biri kardeşimin kızı. İkisi de benim evladım. Bu çocukların suçu günahı ne. Kimseyle bir husumetimiz, kan davamız yok. Bizim yüreğimiz yandı. İki tane çocuğu annesiz kaldı. Ben onlara nasıl söyleyeyim” dedi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri iki genç kızın öldürülmesi ile ilgili özel bir ekip kurdu. Cinayet şubesi dedektifleri cinayeti çözebilmek için geniş çaplı inceleme başlattı.

Şehrin göbeğinde 30 kuşunla katledilen kuzenlerin katilleri bulunamadı, aile Müge Anlı’ya çıktı

Yorumlar kapalı.