Sedat Peker’in videolarına yorum yapan gazeteci İrfan Aydın, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ gerekçesiyle gözaltına alındı

Bursa'da Sedat Peker'in son yayınladığı videolara yorum yapan gazeteci İrfan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yerel internet sitesinin imtiyaz sahibi olan İrfan Aydın’ın, Sedat Peker’in YouTube’da yayınladığı videoları yorumlarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya hakaret ettiği yönünde ihbar yapıldı.

İhbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aydın’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yayınlarda Erdoğan ve Soylu’ya hakaret ettiğini tespit etti.

Aydın’a yönelik operasyon düzenleyen ekipler, Orhangazi’deki iş yerinde gözaltına aldı. Aydın, işlemleri için emniyete götürüldü. Aydın, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

İrfan Aydın, 2019 yılında, Sedat Peker’i hedef alan açıklamalar yaptıktan sonra evinin önünde silahla 4 el ateş edilmesi sonucu yaralanmıştı.

Sedat Peker’in videolarına yorum yapan gazeteci İrfan Aydın, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ gerekçesiyle gözaltına alındı

Yorumlar kapalı.