Sedat Peker’in kızı YouTube kanalı açtı: Babası da konuk olacak

Hakkında yakalama kararı bulunan ve bir süredir BAE'de olan Sedat Peker'in sosyal medyaya erişiminin kısıtlandığı iddia ediliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devlet, suç örgütü, siyaset, medya ve iş dünyasına yönelik iddialarıyla gündeme gelen organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in kızı Mila, YouTube videolarına başladı.
YouTube videolarında iktidara yakın isimlerle ilgili bulunduğu iddialarla gündeme gelen ve bir süredir video paylaşmayan Sedat Peker’in eşi Özge Peker, kızları Mila’nın YouTube kanalı açtığını ve babasının da konuk olacağını duyurdu.

Özge Peker paylaşımında, “Benim minnak kızım kendi ısrarları ve diretmesi üzerine sonunda bir YouTube kanalına sahip oldu. Kanalının ismi; Mila Peker. Kendisini çok uyardım ve hep kibar olması gerektiğini, aksi halde kanalın kapanacağını da belirttim ona. Mila’nın kanalı, aşırı doğal bir kanal. Kimsenin olmadığı bir yerde Lina ile çekmişler telefonla, sadece bir yeri bip’ledik ve olduğu gibi yayınladık kesmeden biçmeden. Mila hayaline kavuştu devamı için YouTube’a bekleriz sizleri. Miloş’a destek olmak isterseniz, kanalına abone olmayı unutmayın” dedi.

Sedat Peker’in kızı YouTube kanalı açtı: Babası da konuk olacak

Yorumlar kapalı.