Sedat Peker’in 8. videosundaki kitap nedir? Aile kitabı Konusu nedir?

Organize suç örgütü lideri olarak aranan Sedat Peker 8. videosunu yayınladı. Ekranda her seferinde farklı bir kitap ile çıkan Sedat Peker bu sefer Mario Puzo'nun 'Aile' kitabı ile çıktı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube’dan yayınladığı videolarda dile getirdiği iddia ve itiraflarla Türkiye’de devlet-mafya ilişkilerini yeniden tartışmaya açan suç örgütü lideri Sedat Peker 8’inci videosunu yayımladı. Sedat Peker’in videosundaki detaylar ise dikkat çekti. Ekranda her seferinde farklı bir kitap ile çıkan Sedat Peker bu sefer Mario Puzo’nun ‘Aile’ kitabı ile çıktı.

Aile kitabı konusu

Aile nedir? Mario Puzo bu soruyu ilk önce dönüm noktası olan en çok satan kitabı unutulmaz Baba romanında yanıtladı. Puzo’nun bu konuyla ilgili en son görüşleri, otuz yıl sonra, İtalyan tarihinin en büyük suç ailelerinden Borgiaları anlattığı romanında…

Alexander, “Biz bir aileyiz,” dedi çocuklarına. “Bir ailenin sadakati her şeyden ve herkesten önce gelmelidir. Birbirimizden haberdar olmalıyız, birbirimizi korumalıyız ve en önemlisi de birbirimize bağlı olmalıyız. Çünkü eğer bu sorumluluğu şerefimizle yerine getirirsek, asla mağlup olmayız. Ama eğer bu sadakatte bir tereddüdümüz olursa, hep beraber mahvoluruz.”

Aile nedir? Mario Puzo bu soruyu ilk önce dönüm noktası olan en çok satan kitabı unutulmaz Baba romanında yanıtlamıştır; Corleone ailesini yaratarak kan bağı kavramını sonsuza dek yeniden tanımlamıştır.

Otuz yıl sonra, Puzo’nun bu konuyla ilgili en son görüşleri olağanüstü meslek yaşamını tamamlayan,  İtalyan tarihinin en büyük suç ailelerinden biri olan Borgiaları anlattığı bu romanda görülüyor.

Sedat Peker'in 8. videosundaki kitap nedir? Aile kitabı Konusu nedir?

Sedat Peker’in 8. videosundaki kitap nedir? Aile kitabı Konusu nedir?

Yorumlar kapalı.