Sedat Peker’den yeni iddia: Veyis Ateş’e devletten mercedes araç vermiş. Şimdi seni kıskandım

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Veyis Ateş'e ilişkin yeni iddiaları gündeme getirdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili 7 Haziran Pazar günü yayınlayacağını söylediği videoyu 14 Haziran’dan sonraya ertelemişti.

Peker, “Bazı maaşı namusu kadar olan gazeteciler benim bu pazar Tayyip abiyle helalleşmek için çekeceğim videoyu 14 Haziran’da Sayın Joe Biden ile yapacağı görüşmede Tayyip abinin elini zayıflatmak için çekeceğimin propagandasını yapmaktalar” ifadelerini kullanmıştı.

Veyis Ateş’e devlete ait olan mercedes araç…

Peker, Soylu ile ilgili paylaşımlarının ardından Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş’le ilgili de bir takım iddialar öne sürdü. Peker, “Kıymetli dostlarım, bu süslü sülüman varya, rüşvet işlerini organize ettirdiği veyis ateşe devlete ait olan mercedes araç, ve aynı bana verdiği gibi polis koruma da vermiş” ifadelerini kullandı.

Peker’in ifadeleri şu şekilde:

1-Kıymetli dostlarım, bu süslü sülüman varya, rüşvet işlerini organize ettirdiği Veyis ateşe devlete ait olan mercedes araç, ve aynı bana verdiği gibi polis koruma da vermiş.
2- süslü sülümanın anonsçusu veyis ateş, yarın Habertürk’ten eşyalarını toplayıp defolup gideceksin. Ancak şunu unutma, patronun, suç ortağın süslü süleyman da gidecek.
3- anonsçu veyis, hadi bana polis koruması verdiler tahsisli plaka verdiler, ama devletten mercedes araç vermediler. Şimdi seni kıskandım. Sen ne önemli bir adammışsın?
4-Önce sizi rezil edeceğim. Sonra deli edeceğim. Hemen sonrasında da cezaevine paket edeceğim. Göreceksiniz. Bir tripoda, bir kameraya yenileceksiniz. Zekaya saygı duymayı öğreneceksiniz.

Sedat Peker’den yeni iddia: Veyis Ateş’e devletten mercedes araç vermiş. Şimdi seni kıskandım

Yorumlar kapalı.