Sedat Peker hakkında yeni açıklama: “Can güvenliğinden endişe ediyoruz!”

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in durumu merak konusu olmaya devam ediyor. Barış Pehlivan, Peker'e yakın isimlerden Emre Olur ile görüşmesini ve Peker'in son durumunu anlatmıştı saatler geçtikçe yeni bilgiler gelmeye de devam ediyor...

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube üzerinden yayınladığı videolarla Türkiye’nin gündemine oturan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in son durumu hakkında ortaya atılan iddialar nedeniyle hareketli saatler yaşanıyor. Gazeteci yazar Barış Pehlivan, Sedat Peker’e yakın isimlerden Emre Olur ile görüşmesini, Halk TV canlı yayınında anlattı ve yeni bilgiler geldikçe aktarmıştı.

Sedat Peker’e yakınlığını gizlemeyen Emre Olur’un iddiasına göre, Türk yetkililer tarafından yakalandığı iddiası doğru değil. Ancak Dubaili yetkililer tarafından konutundan alındığı, onun deyimiyle bir davet olduğu benim anlamamla bir gözaltı olduğu iddiası…” diye konuşan Pehlivan; Emre Olur’un, Dubaili yetkililer ile Sedat Peker arasında bir görüşme olduğu bilgisini verdiğini aktararak, Peker’in henüz konutuna geri dönmediğini, konutundakilerin, Peker’in nerede olduğuna dair bir bilgisi olmadığını ve cep telefonuna da erişiminin olmadığını anlatmıştı.

Twitter’da da birçok bilgi aktarılırken, gazeteci Alişer Delek‘te Emre Olur ile görüşmesine dayanarak bazı bilgiler aktardı.

Sedat Peker yakalandı iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu

“Can güvenliğinden endişe ediyoruz!”

Gazeteci Alişer Delek sosyal medya hesabından şu bilgileri aktardı;

Sedat Peker’in “basın danışmanı” Emre Olur ile az önce görüştüm. Peker’in, Dubai’de kaldığı konuta BAE polisleri TSİ 12’de geliyor. Kendisini bir yere davet ediyorlar.

Peker’in tek gelmesini ve üzerine bir elektronik cihaz almamasını istiyorlar. Sedat Peker bu “daveti” kabul ediyor. Telefonla görüştüğümüz sırada konuttan Emre Olur’a bir telefon geldi….

TSİ 22:16’da gelen bu görüşme sayesinde Sedat Peker’in hala konuta dönmediği bilgisini aldık. Nerede olduğu ve ne zaman döneceği ailesi tarafından bilinmiyor…

Emre Olur, Sedat Peker’in gözaltına alınması ya da öldürülmesi dahil endişeli olduklarını söyledi. Böyle bir durumda yayınlanmak üzere bir belge ya da kayıt bıraktı mı diye sordum…

“Gereken her şeyi gereken herkes öğrenir” yanıtını aldım. Emre Olur, Peker hakkında Türkiye tarafından 10 kez Interpol başvurusu yapıldığını ve bu başvuruların “Peker’in açıklamaları siyasi” olduğu gerekçesiyle reddedildiğini de iddia etti.

Sedat Peker hakkında yeni açıklama: "Can güvenliğinden endişe ediyoruz!"

Sedat Peker hakkında yeni açıklama: “Can güvenliğinden endişe ediyoruz!”

Yorumlar kapalı.