Sedat Peker 9. Videoyu yayınladı

YouTube'dan yayınladığı videolarda dile getirdiği iddia ve itiraflarla Türkiye’de devlet-mafya ilişkilerini yeniden tartışmaya açan suç örgütü lideri Sedat Peker 9’uncu videosunu yayımladı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Organize suç örgütü lideri olarak aranan Sedat Peker 9. videosunu yayınladı.

Sedat Peker, video ile hafta içerisinde video ile ilgili bazı isimleri vermişti. Peker, Akit Medya Grubu hakkında, “Eski dostlara bir şeyler söylemek farz oldu” dedi. Peker devamında, “Akit medya gurubunu da yarınki programa dahil edeceğiz. Eski dostlara bir şeyler söylemek farz oldu. Gerçekten çok yazık iftarlarınıza artık doğu amcayı ( perinçek) çağırırsınız” ifadelerini kullanmıştı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, video serisinin 9’uncusunu yayımladı. “Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil, direndikçe büyürüz” başlığıyla yayımlanan videoda Peker, İçişleri Süleyman Soylu’nun sigorta şirketinin 57 kat büyüdüğünden bahsederek, ”Yüce divana gideceksin” dedi.

Peker, şunları söyledi:

– Akit medya grubuna makara yapmayacağım. Beraber sofra kurduk yemek yedik. Ama söyleyecek kelamlarım var onlara.

– Belediyelerdeki yolsuzluk ve rüşvet olayını anlatan Peker, ”Parayı belediye başkanları aldım olmasın diye, dernekler üzerinden para yatırıyorlar. Tanıdıkları 100 bin TL’lik işi 1 milyon fatura kestirip, geri kalanını cebe atıyorlar.

– Soylu’nun sigorta şirketine değinen Peker,  ”Şirketin yüzde 5 bin 700 büyümüş. 57 kat büyümüş. Yargılanacaksın. Yüce divana gideceksin. Ben yurtdışına gitmeden önce odanda misavir ettiğini anlatacağım”

– Yollarda çoluk çocuk geldik. yenin bir yere geldik

– Küçük oğluna kardeşlerini ağlattığı fırlattığı çatalın saplanmasından bahseden Peker, ”Ben kız çocularımda baba olduğumu fark ettim” dedi.

‘OĞLUMA ÇATAL FIRLATTIM!’

Küçük oğluna kardeşlerini ağlattığı fırlattığı çatalın saplanmasından bahseden Peker, ”Ufak erkek oğlum Boğaçhan 10 yaşındaydı, şimdi 12 yaşında. Kardeşlerini ağlatmış. Sinirlendim o an elimde çatal vardı, onu fırlattım. Annesi Muğlalı kibar bir insan, bizim gibi vahşi değiller. Çatal tabii saplandı. Annesinin aklı yerinden gitti. Boğaçhan ‘Ben senin oğlun değil miyim?’ dedi. İlk kelimem ‘Bir daha onları ağlatırsan, seni öldürürüm’ dedim. Erkek çocuklarında baba olduğumu hissetmedim, kız çocuklarımda baba olduğumu hissettim” dedi.

‘ARTIK BENİ ÖLDÜRMEDEN KURTULUŞUNUZ YOK’

SADAT ile ilgili iddialarını tekrarlayan Peker,”Onların da kafası karışık, her şey planladığım gibi işliyor. Dakika, dakika her şeyi planladım. Bütün riskleri planladım. Allah belanızı verdi. Artık beni öldürmeden kurtuluşunuz yok. Bir de diyorlar ‘Türkiye’den MİT gelecek’ niye MİT’teki kardeşlerimizi katıyorsunuz? Kendinize güveniyorsanız, siz gelin. Siz hepiniz, ben tek hadi gelin. Bizim MİT’le ne işimiz var? Ben devletin aleyhinde ne söyledim? Devletin içinde yer almayan bir kuruluş SADAT, şu anda orada yapılan ticaret ve silahlar…” ifadelerini kullandı.

AKİT TV

Akit TV’den bahseden Peker, ”Akit medya grubuna makara yapmayacağım. Beraber sofra kurduk yemek yedik. Ama söyleyecek kelamlarım var onlara. Akit TV’nin yazı işleri müdür var Murat Alan. Sen saldırıya uğradığında hastaneye ilk gelen ben değilmiydim Ben sana en sevdiğim silahı verip, bir daha gelirlerse vur demedim mi? Sana cezaevinde ben bakacağım demedim mi? Biz senle o kadar muhabbet ettik. Göreceksiniz suç örgütünü” ifadelerini kullandı.

BİNALİ YILDIRIM’IN OĞLU

Binali Yıldırım’ın oğlundan bahseden Peker, ”Sayın Başbakan… Senin oğlunu korumana gerek yok ki. 15 senede kaç milyar dolarlık servet yapmış. Sadece Hollanda ayağını biliyoruz. Hollanda devleti açıkladı diye… Senin çocuğun gerizekalı mı bırak o konuşsun” dedi

10 BİN DOLAR İDDİASI

Peker, ”Benim 10 bin dolar yolladığım bir milletvekili yok ama daha çok yolladıklarım var. Bana 10 bini doları nasıl yakıştırdınız. Ben aç, açıkta kalırım yine herkesten fazla veririm. Hani diyorlarla ya bunu açıkla diye. Ben kimseye 10 bin dolar vermedim ama daha büyük paralar yolladım. Çanta çanta” ifadelerini kullandı.

METİN KÜLÜNK AÇIKLAMASI

Şimdi Metin Külünk’ten konuşacağız diyen Peker, ” Metin ağabeyden. Metin abi beni telefondan aradı, Biden beni Erdoğan’a karşı… Ya dedim abi ne diyorsun sen, Biden işi gücü bırakmış Sedat Peker’i mi bekliyor, hepten delirdik, vallahi delirdiler. Adamlar dünyayı yönetiyor, onun devlet başkanı Sedat Peker’i mi bilecek. Benim kendi meselem var. Beni sakinleştirdi, konuştu konuştu. Sonra benim yanımdan ayrıldı, beni itibarsızlaştırmak için kurulan mafyalar var, tecavüz hikayelerini kurgulayan puştlar var ya, onlar var, vekiller var, devletten adamlar var. Özel adamları ama fındık kadar beyinleri var. O yüzden Metin ağabeyi konuşacağız. Beni tolda bırakanı rezil edeceğim, ha Metin ağabeyi rezil etmeyeceğim, ne yaşadık onu anlatacağım” ifadelerini kullandı.

‘AKP’NİN DAĞITTIĞI KAHVELER BENİM’

Peker, ”Bana pislik mafya diyorlar ya, Ak Parti’nin seçim zamanı dağıttığı kahveler var ya, seçim zamanı. Hepiniz içtiniz, Tarihi Beyoğlu Kurukahvecisi, benimdi o, hani ben pislik mafyaydım. Ulan onlarca milyon liralık kahveyi benden siz alıp dağıtmadınız mı her yerde. Lan bir lira mı verdiniz, verdiyseniz hani fatura. Lan size yazıklar olsun” dedi.

Sedat Peker 9. Videoyu yayınladı

Yorumlar kapalı.