Seda Sayan’ın düğüne katılmayan kayınvalidesinden ilk açıklama

Sabah programlarının sevilen yüzü ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 24 yaş küçük Çağlar Ökten ile 7 Mayıs’ta Prag’da yapacakları düğünü iptal ederek dün akşam sade bir nikah töreniyle evlendi. Sabah programlarının sevilen yüzü ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 24 yaş küçük Çağlar Ökten ile 7 Mayıs’ta Prag’da yapacakları düğünü iptal ederek dün akşam sade bir nikah töreniyle evlendi.Sabah programlarının sevilen yüzü ünlü şarkıcı Seda Sayan, kendisinden 24 yaş küçük Çağlar Ökten ile 7 Mayıs’ta Prag’da yapacakları düğünü iptal ederek dün akşam sade bir nikah töreniyle evlendi. Seda Sayan'ın kayınpederi ve kayınvalidesinden ilk açıklama geldi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seda Sayan ile Çağlar Ökten 7 Mayıs’ta gerçekleşmesini planladıkları Prag’taki nikahlarını ertelemiş ve dün akşam evlenmişlerdi. 59 yaşındaki Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten ile bu sabah canlı yayında düğün yaptı. Sabahın Sultanı programında gerçekleşen düğüne, Sayan ile Ökten’in aileleri de katılım gösterdi. Çağlar Ökten’in Manisa’da yaşayan ailesi canlı yayında ilk kez duygularını paylaştılar.

Ökten’in babası, “Nikah merasiminizde bulunamıyorum ama yüreğimiz sizinle. Sizlere bir ömür mutluluk diliyoruz. Ailemize hoş geldin” dedi, Çağlar Ökten’in annesi ise, “Seda’m hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin çok öpüyorum sizleri” ifadesini kullandı.

Seda Sayan’ın annesi ise, “Hayırlı uğurlu olsun düğününe gelemedim biliyorsun hastayım. Aklım orada kaldı. Allah ayırmasın. Mübarek günde Allah mutlu etsin diye dua ediyorum. İkinizi de çok seviyorum” şeklinde konuştu.

Seda Sayan’ın düğüne katılmayan kayınvalidesinden ilk açıklama

Yorumlar kapalı.