Seda Sayan’dan Tarkan’a ‘Geççek’ desteği

Önceki gün Etiler'de görüntülenen Seda Sayan, oyuncu Miray Daner'le aşk yaşayan oğlu Oğulcan Engin ile ilgili sorulara esprili bir yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, "Konuşma yasağım devam ediyor. Yasağın ne zaman biteceğini Oğulcan'a sorun. 'Anneni konuşturamıyoruz. Yazık, kadın çok kıvranıyor.' deyin" ifadelerini kullandı

İstanbul Sözleşmesi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Habertürk’ten Hakan Yağcı’nın haberine göre; Seda Sayan, önceki gün Etiler’deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Bir restoranda yemek yedikten sonra mağazaları gezen Sayan, gazetecilerle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Birkaç eksik bir şeyler var, onları alacağım.” diyen ünlü şarkıcı, “Sahneler ve canlı yayın devam ediyor. Sanatçılarım var. Biliyorsunuz Safiye Soyman, Esra Sönmez ve Çağlar Ökten, bu üç isme single çıkartıyorum. Üçü de Sezai Aksu şarkısı seslendirecek.” ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarının, “Yeni yetenekler sizi zorluyor mu?” sorusunu cevaplayan Seda Sayan, “Hepsi sözümü dinliyor. Ben de onların üzerlerine titriyorum.” açıklamasını yaptı.

Tarkan’ın Türkiye’nin gündemine oturan yeni şarkısı “Geççek” ile ilgili konuşan Sayan, “Tarkan’ı seviyoruz, şarkısını da çok beğendim.” dedi.

Muhabirlerin, “Sosyal medyada paylaştığınız fotoğraflar çok konuşuluyor.” sözlerinin üzerine Seda Sayan, “Evet, photoshop kullanmayı seviyorum. Güzel oluyor. Kendimi iyi hissediyorum. Herkes yapsın. Yapıyor da herkes zaten ama bir çoğu da kabul etmiyor.” şeklinde konuştu.

Ayrıca oyuncu Miray Daner ile aşk yaşayan oğlu Oğulcan Engin ile ilgili sorulara, “Konuşma yasağım devam ediyor. Yasağın ne zaman biteceğini Oğulcan’a sorun. ‘Anneni konuşturamıyoruz. Yazık, kadın çok kıvranıyor.’ deyin.” cevabını vererek, güldürdü.

4 ay önce görüntülenen Seda Sayan’a, “Oğulcan Bey, oyuncu Miray Daner ile yeni bir aşka yelken açtı. Bir anne olarak siz neler söylemek istersiniz?” sorusu yöneltilmişti.

Neşeli halleriyle dikkat çeken ünlü isim, “Benim konuşma yasağım var, bu konuda konuşamıyorum. Yasağım kalkmadı. Oğulcan’a sorun, yasaklıyım.” şeklinde konuşmuştu.

Seda Sayan’dan Tarkan’a ‘Geççek’ desteği

Yorumlar kapalı.