Seda Sayan eşinin yaşına takılanlara sitem etti: Çağlar’a ‘yaşı küçük’ deyip durmasınlar

59 yaşındaki Seda Sayan 33 yaşında olduğu söyleyen Çağlar Ökten ile evlendi. 7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan'ı oğlu Oğulcan Engin yalnız bıraktı. Herkes Engin'in neden gelmediğini merak ederken ikilinin arasındaki yaş farkı da gündemden düşmedi. Sayan 7. kocasının yaşına takılanlara kızdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seda Sayan ile Çağlar Ökten dünyaevine girdi. Çift, önceki akşam Beşiktaş’taki lüks bir otelde birbirlerine ‘Evet’ dedi. Mayıs ayında Prag’da yapılması planlanan nikâh töreni, Seda Sayan’ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul’da gerçekleşti.

Sayan, 33 yaşında olduğu söyleyen Çağlar Ökten ile aralarındaki yaş farkına yapılan yorumlara sinirlendi. Sayan 2. Sayfa’ya gönderdiği mesajda “Çağlar’a ‘yaşı küçük’ deyip durmasınlar. 11 yaşında çocuk sahibi adam. Nasıl ‘küçük yaştaki’ diye bahsedilir!” diyerek sitem etti.

Seda Sayan’ın haberi sosyal medyada yayınlanınca şarkıcı 33 yaş bilgisiyle alay etti ve gülücük emojisi koydu. Sayan’ın bu çıkışına takipçiler ise yeniden “Oğlun yaşında” yorumları yağdırdı.

Seda Sayan eşinin yaşına takılanlara sitem etti: Çağlar’a ‘yaşı küçük’ deyip durmasınlar

Yorumlar kapalı.