Savcı Sayan sahur görüntülerini savundu: ’21 bin liralık kahvaltıyı gençlere çok gördüler’

AK Parti'nin Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk'un paylaştığı sahur yemeği görüntüleri büyük tepki çekmişti. Belediye Başkanı Savcı Sayan ise "21 bin liralık kahvaltıyı çok görmüşler" sözleriyle sahuru savunmuştu. Sayan'ın bu sözleri de tepkilere neden oldu.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gençlik Kolları’nın, Ağrı’da düzenlediği şatafatlı sahur yemeği gündem yarattı. Geniş katılımlı etkinliğe AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, MYK, MKYK üyeleri, AK Parti Ağrı İl Başkanı, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk da katıldı.

Halil İbrahim Selçuk tarafından paylaşılan sahur yemeği görüntüleri parti içinde büyük tartışma yarattı. Tepkilerin ardından silinen sahur görüntülerinin ardından Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, yapılan etkinlikte verilen kahvaltı tabaklarının faturasını paylaştı.

Tartışmaların büyümesi üzerine Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan da gece saatlerinde sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sayan, 700 kişinin katıldığı kahvaltının maliyetinin 21 bin lira olduğunu öne sürdü. Sayan şu ifadeleri kullandı:

‘Dün gece 600-700 kişiyle sahur programı yaptık. Coşkulu bir sahur programıydı. Gençlerimiz eğlendi. Kendi müzikleriyle coştu. Gençler delikanlıdır. Gençler coşkuludur. Ama Kürt gençlerine sadece cezaevlerini ve dağları layık görenler bu coşkulu toplantıdan rahatsız olmaya başladılar. Sosyal medyada kahvaltının maliyeti üzerinden bize yüklenmeye çalışıyorlar. Kahvaltının maliyeti 21 bin lira. CHP’nin Antalya’da yapmış olduğu son kampın maliyeti 5 milyon. Orada tüketilen viskinin parasıyla binlerce kişiye kahvaltı verilir. Kılıçdaroğlu’un kaldığı otel odasının maliyeti dün verilen kahvaltının beş katı’

Sayan, sosyal medya hesabından paylaştığı fatura ile “Bu fatura mı yüksek, Kılıçdaroğlu’nun otel faturası mı ? Bu faturamı yüksek, İmamoğlu’nun balık faturası mı ? Haydi vicdani yorum yapın.. Yoksa 30 liralık kahvaltıyı Ağrılı gençlere çok mu gördünüz..” ifadelerini kullandı.

Olayın sosyal medyada hızla yayılması üzerine bir video paylaşan Savcı Sayan, kahvaltının maliyetinin 21 bin lira olduğunu söyledi. Sayan, bu açıklamasını faturayı da paylaşarak desteklemek istedi. Ancak faturadaki bir hata dikkatlerden kaçmadı. Faturada rakamla 21.000 TL olan fatura tutarının yazıyla 20.000 TL olarak yazıldığı gözlendi. Bu hatayı fark eden sosyal medya kullanıcıları “Aceleye mi geldi acaba?” şeklinde yorumlar yaptı.

Savcı Sayan sahur görüntülerini savundu: ’21 bin liralık kahvaltıyı gençlere çok gördüler’

Yorumlar kapalı.