Şarkıcı Murat Boz ‘Söz veriyorum’ dedi; “O tesislerde asla sahne almayacağım”

Türkiye'de halkın orman yangınlarıyla mücadelesi sürerken; birçok sanatçı sosyal medya hesaplarında #SözVeriyorum etiketi altında paylaşımlar yaparak, yanan alanlarda inşa edilecek tesislere gitmeyeceklerini duyurdu. Son olarak şarkıcı Murat Boz da, söz konusu etikete destek vererek "O tesislerde asla sahne almayacağım" dedi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin farklı noktalarında orman yangınları ve yangın söndürme çalışmaları sürerken, sanatçılar da takipçilerine konuyla ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor.

Uluslararası yardım talebiyle ilgili olarak sanatçılar arasında yaşanan tartışma sosyal medyada geniş yankı bulurken, Şahan Gökbakar, Emre Kınay gibi isimlerin yangın bölgelerinden yaptığı canlı yayınlar ve yangına müdahalede yetersizlikle ilgili paylaşımlar 10 binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Bunun yanında, Kenan Doğulu ve Burcu Biricik gibi isimler de #SözVeriyorum etiketi altında yanan bölgelerde otel yapılması durumunda o işletmede kalmayacağını açıkladı. Etikete destek veren isimlere Murat Boz da eklendi.

“O TESİSLERDE ASLA SAHNE ALMAYACAĞIM”

Şarkıcı Murat Boz, Instagram hesabından #SözVeriyorum etiketini kullanarak yaptığı paylaşımda, “Eğer bir gün yanan ormanlarımızın yerine turistik tesisler yapılırsa, o tesislerde asla sahne almayacağım. Söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Murat Boz 'Söz veriyorum' dedi; "O tesislerde asla sahne almayacağım"

Şarkıcı Murat Boz ‘Söz veriyorum’ dedi; “O tesislerde asla sahne almayacağım”

Yorumlar kapalı.