Şarkıcı Güllü Fethiye’deki olaylı geceyi anlattı: “Olay kira değil taciz”

Şarkıcı Güllü, Fethiye’de kavga ettiği 3 kişi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güllü’nün Fethiye’de işlettiği kamp alanında 9 Ağustos’ta kavga yaşandı. Konu, basına “Güllü’nün mal sahibi ile kira bedelini ödemediği gerekçesiyle kavga ettiği” şeklinde yansıdı. Ünlü şarkıcı, kavgaya ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, kira borcu ve mal sahibine ilişkin iddiaları yalanladı.

Şarkıcı Güllü, Fethiye’de işletmeciliğini yaptığı mekanda kavga ettiği şahıslara ilişkin Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek suç duyurusunda bulundu. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderilmek üzere savcılığa sunulan dilekçede, şüphelilerin cezalandırılması talep edildi.

Suç duyurusunun ardından açıklama yapan şarkıcı Güllü, “Benim mal sahibimle asla alakası yoktur. Bu Alper denen şahıs tamamıyla bir kadının ayakları üzerinde durmasını çekemeyen bir beyefendi. Tamamıyla kendi reklamını yapmaya çalışan biri. Kaldı ki altını çize çize söylüyorum, mal sahibimle hiçbir şekilde alacak verecek tarzı şeyimiz yoktur, konuşamıyorum o kadar gerginim ki. Herhangi bir husumetimiz yoktur. Kira ile veya mal sahibi ile alakalı hiçbir şey yok sadece bunu belirtmek istiyorum. Olay sadece şahsıma ve kızıma yapılan bir hareket, öyle söyleyeyim. Kısacası taciz diyeyim, sizler anlayın. Konu tamamıyla tacizle alakalıdır” şeklinde konuştu.

Şarkıcı Güllü Fethiye’deki olaylı geceyi anlattı: “Olay kira değil taciz”

Yorumlar kapalı.