Şarkıcı Gülden sessizliğini bozdu: Boşandığım günden itibaren tehdit ediliyorum

3,5 yıl önce boşandığı Ercan Mutlu tarafından tehdit edilen şarkıcı Gülden, sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu. Gülden'in eski eşi Ercan Mutlu, "Onu nasıl yarattıysam, yok edeceğim" ifadelerini kullanmıştı.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şarkıcı Gülden, yeni seslendirdiği ‘Yandan Yandan’ isimli şarkısının klibini, YouTube üzerinden yayınladı. Sanatçı, üç buçuk yıl önce yollarını ayırdığı Ercan Mutlu’nun taciz ve tehdit mesajlarına maruz kaldı.

Ercan Mutlu, şarkının altındaki yorum kısmına “Sana bu dünyayı dar edeceğim!” diye yazdı.

Şarkıcı Gülden sessizliğini bozdu: Boşandığım günden itibaren tehdit ediliyorum

Mutlu, “İzlediğiniz kadın benim eski eşim, bugün benim verdiğim evde ve arabaya biniyor ve kızımı bana göstermiyor”, “Bir çift ayakkabı ile Londra’ya geldiğini ve onu kimin adam ettiğini unutmuş! Onu nasıl yarattıysam öyle de yok edeceğim!”, “Bugüne kadar iyi niyetli davrandım. Artık savaş zamanı. Ben kızımı her şekilde görürüm ama siz bu sonradan olmaya çok güvenmeyin” yorumlarıyla ünlü şarkıcıya tehditler savurdu.

Biten evliliğinden bir kızı olan şarkıcının eski eşi tarafından yapılan yorumlar, tepkilere neden oldu.

Diğer yandan bir süredir eski eşiyle sorun yaşayan Gülden’in eski eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı da öğrenildi.

“3.5 YILDIR TEHDİT EDİLİYORUM”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gülden, “Boşandığım günden itibaren tehdit ve hareketlere maruz kaldım. Beni itibarsızlaştırmaya çalıştı. Alkol ve şiddet problemi olan bu şahıs tarafından 3.5 yıldır tehdit ediliyorum. İlk başlarda kızımız olduğu için sustum, herhangi bir girişimde bulunmadım. Ancak hakaret ve tehdit kızıma da yapılınca daha fazla dayanamadım” diyerek isyan etti.

Şarkıcı Gülden sessizliğini bozdu: Boşandığım günden itibaren tehdit ediliyorum

Yorumlar kapalı.