Saray medyası tarafından hedef gösterilen ünlü isimler konuştu

Kontrol altına alınamayan yangınların daha fazla büyümemesi için sosyal medyada başlatılan “Help Turkey” kampanyasına destek veren ünlü oyuncular, iktidar medyası tarafından hedef gösterilmişti. Saray medyasının hedef aldığı isimlerden olan oyuncular Burcu Biricik ve Farah Zeynep Abdullah, söz konusu o habere yanıt verdi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye, 28 Temmuz’dan bu yana peş peşe çıkan orman yangınlarıyla boğuşurken; havuz medyasının, “HelpTurkey” kampanyasına destek veren Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Emre Kınay, Şevval Sam, Burcu Biricik, Murat Boz, Hazal Kaya ve Fazıl Say gibi ünlüleri manşete taşıyıp hedef göstermesi tepki çekmişti.

Saray medyası tarafından hedef gösterilen ünlü isimler konuştu

Bu sezon Kanal D’de yayımlanan ‘Camdaki Kız’ dizisiyle ekranda olan Burcu Biricik, bu ithama sessiz kalmadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden kendisi dahil diğer ünlü isimlerin de hedef gösterildiği habere tepki gösterdi.

Biricik, “Ben vatanıma aşığım” diyerek, “İtham edildiğim şeyin tersine ben vatanına aşık, sırf bu yüzden tek bir canın dahi canı yanmasın, tek bir güzelliği bozulmasın diye çabalayan ve elinden geldiğince yardım etmeye çalışan bir vatandaşım. Umarım küçük de olsa bölgedeki birinin bir ihtiyacına, bir ağaca, bir hayvana dokunmuştur” ifadelerini kullandı.

Saray medyasının hedef aldığı bir diğer isim olan oyuncu Farah Zeynep Abdullah da, söz konusu habere sosyal medya hesabından esprili bir dille tepki gösterdi.

Ünlü oyuncu, “Şaka bir yana, ülkemizde en istikrarlı olan şey, adaletsizlik dışında, sanatçıları hedef göstermek” ifadelerini kullandı.

Saray medyası tarafından hedef gösterilen ünlü isimler konuştu

Yorumlar kapalı.