Haber
Sarallar operasyonu kapsamında ünlü kişiler ifadeye çağırıldı
Kamuoyunda “Sarallar Çetesi” olarak bilinen suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 117 şüphelinin gözaltı süresinin ikinci kez 4 gün süreyle uzatılması talep edildi. Soruşturma kapsamında bazı ünlü isimlerin de ifade vermek üzere emniyete çağırıldığı öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kamuoyunda “Sarallar Çetesi” olarak bilinen ve liderliğini İlyas Saral ile Erdal Acar’ın yaptığı iddia edilen organize suç örgütüne yönelik 28 Haziran’da operasyon düzenlemişti. ‘Nitelikli yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet’ suçlarına karıştığı önü sürülen 117 şüpheli İstanbul, Yalova, Kocaeli, Manisa, Muğla, İzmir, Antalya, Sakarya, Trabzon, Tekirdağ, Samsun, Ankara ve Artvin’de belirlenen adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda gözaltına alınmıştı.
Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre; şüphelilerin ifade işlemleri tamamlanmadığı için gözaltı süresinin ikinci kez 4 gün süreyle uzatılması talep edildi.
Bu arada, gözaltına alınan şüpheliler dışında bazı ünlü isimler de ifadesine başvurulmak üzere emniyete çağrıldı. Bu isimler arasında şarkıcı Aylin Coşkun, oyuncular Necati Şaşmaz ve Erkan Petekkaya ile spor yorumcusu Sinan Engin de yer aldı. Necati Şaşmaz, Erkan Petekkaya ve Sinan Engin emniyete gelerek ifade verirken Aylin Coşkun’un henüz çağrıya cevap vermediği bildirildi öğrenildi.

- Yaşam1 gün önce
Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup’tan en güzel düğün hediyesi!
- Yaşam2 gün önce
17 yıllık evliliğini bitiren Ufuk Özkan’dan boşanma açıklaması: “Fikir ayrılığı yaşadık”
- Haber2 gün önce
Düzce’de balın dozunu kaçırdığı için bitkin düşen ayıya isim aranıyor
- Yaşam1 gün önce
‘O Kız’ dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı
- Haber1 gün önce
Ayı yavrusunu bitkin düşüren orman gülü balını dikkatli tüketmek gerekiyor
- Yaşam1 gün önce
Venessa Bryant, eşi Kobe Bryant ve kızı Gianna’nın ölümü sonrası harekete geçti: Fotoğraflar mahkemeye taşındı
- Yaşam2 gün önce
Sefo’dan Berkay ve Oğuzhan Koç’a ‘Bilmem mi’ tepkisi: “Bilmeyen değil, bilen söylesin”
- Sağlık2 gün önce
Bilim Kurulu Üyesi Kayıpmaz uyardı: Hatırlatma dozunu sonbahardan önce olun