Samsun’da çocuğunun gözü önünde öldüresiye dövülen kadının görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Samsun'da sokak ortasında bir kadın, eşi tarafından öldüresiye dövüldü. Kadın bilincini kaybedene kadar kafasına defalarca tekme atan şahsa kimse müdahale etmedi. Kadının hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’da sokak ortasında koca dehşeti yaşandı. Eşi ve küçük çocuğuyla birlikte yürüyen adının İbrahim Zarap olduğu belirtilen erkek, eşini çocuğunun gözü önünde öldüresiye darp etti.

Aykırı haber sitesinin aktardığına göre, Samsun Canik Belediye Binası’nın bahçesinde yaşanan olayı, evlerinin camından seyreden çevre sakinleri saldırıya fiili müdahale etmedi.

https://twitter.com/merveteemiz/status/1368285021434490881

Eşine, küçük kızının çığlıklarına rağmen defalarca tekme atan koca, kendisine sözlü olarak “Ne yapıyorsun sen” diyenlere de tepki gösterdi. Videoyu çeken kişinin eşine şiddet uygulayan şahsın tepkisi sonrasında “Kapıyı kilitle, anahtarı çek, müdahil olma” gibi söylemlerde bulunduğu duyuldu.

​Saldırgan erkek, olay sonrasında kaçmak isterken çevredekilerin müdahalesiyle yakalanarak polise teslim edildi.

Eşinin saldırısı sonrasında kanlar içinde kalan ve bilincini kaybeden kadın, çağrılan ambulansla Samsun Gazi Hastanesine sevk edildi.

Kadının yerde yattığı sırada çevredekilerin yanına bile yaklaşmaktan çekindikleri görüldü.

Burada ilk müdahalesi yapılan kadının, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Eşinin saldırısı sonrasında kanlar içinde kalan ve bilincini kaybeden kadın, çağrılan ambulansla Samsun Gazi Hastanesine sevk edildi.

Kadının yerde yattığı sırada çevredekilerin yanına bile yaklaşmaktan çekindikleri görüldü.

Saldırıya uğrayan kadının hayati tehlikesiyi atlattığı belirtiliyor.

ŞAHSIN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI
Eşine öldüresiye saldıran şahsın isminin İbrahim Zarap olduğu ortaya çıktı.

Olay sonrasında paylaşımda bulunan saldırıya uğrayan kadının kardeşi Rümeysa, “Yüzlerce kez şikayetçi olduk bir şey yapılmadı” ifadelerini kullandı.” Kardeş Rümeysa, saldırganın isminin İbrahim Zarap olduğunu açıkladı.

Evet bu kez çok yakınımızda bu videodaki kişi benim ablam.O çığlık atan küçücük çocuk benim yeğenim.Ne olur yardım edin.İlk defa değil yüzlerce kez şikayetçi olduk hiç ceza almadı.Videoda sokak ortasında küçücük bi çocuğun önünde öldüresiye dövülen kişi benim ABLAM. EĞER BAŞINA BİR ŞEY GELİRSE TEK SORUMLUSU İBRAHİM ZARAPTIR.

https://twitter.com/Gamze31526275/status/1368189209333411840

Adalet Bakanı Gül: Fail yakalanarak gözaltına alındı, Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Samsun’da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak” dedi.

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada ise şunlara yer verildi:

“Samsun’un Canik ilçesinde 06.03.2021 tarihinde E.M.’nin boşandığı eski eşi İ.Z. tarafından darp edilmesi olayı haber alınır alınmaz derhal soruşturma başlatılmıştır. Şüpheli İ.Z. savcılık talimatıyla yakalanarak gözaltına alınmıştır. Soruşturma titizlikle yürütülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

AİLE BAKANLIĞI MÜDAHİL OLACAK

Öte yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın konuya müdahil olacağı bildirildi.

Samsun’da çocuğunun gözü önünde öldüresiye dövülen kadının görüntüleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Yorumlar kapalı.